Evi Terk Eden Karisi Ile Evlilik Plani Yaptigi Kisiyi Öldüren Koca Denizli'ye Getirildi

DENIZLI – Denizli’de kendisini terk ederek baskasinin evine yerlesen karisi ile evlilik plani yaptigi kisiyi öldüren koca, JASAT ekiplerinin titiz çalismasi sonucu olaydan 2,5 saat sonra yakalandi. Suç aletiyle birlikte Mugla Dalaman’da yakalanan koca, adliyeye sevk edilmek üzere Denizli’ye getirildi.

Evi Terk Eden Karisi Ile Evlilik Plani Yaptigi Kisiyi Öldüren Koca Denizli'ye Getirildi


Olay, dün aksam saat 22.00 siralarinda Acipayam ilçesine bagli Ören Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Mugla’nin Ortaca ilçesinde yasayan Erdal Yalçin (39) ile bosanma asamasinda oldugu ögrenilen Emine Yalçin (38), yaklasik 1 ay önce Denizli’ye gelerek evlilik plani yaptigi iddia edilen Mehmet Aksoy (33) ve annesi Gülperi Aksoy (51) ile birlikte yasamaya basladi.

Baska birisi için evi terk eden karisinin izini bulan Erdal Yalçin, evlilik planlari yapan çiftin Ören Mahallesi’ndeki evine geldi. Yasanan tartismanin ardindan yaninda getirdigi pompali tüfege sarilan Erdal Yalçin, esi Emine Yalçin ve Mehmet Aksoy’u öldürdü. Rastgele açilan ates sonucu Mehmet Aksoy’un annesi Gülperi Aksoy ise agir yaralandi. Silah seslerini duyarak eve gelen komsulari iki kisinin cansiz bedeni ile karsilasti. Agir yaralanan yasli kadin, Acipayam’da yapilan ilk tedavisinin ardindan PAÜ Hastanesine sevk edildi.

2,5 saatte yakalandi

Esi Emine Yalçin ve evlilik plani yaptigi Mehmet Aksoy’u öldürdükten sonra kayiplara karisan süpheli Erdal Yalçin’in yakalanmasi için genis bir çalisma baslatildi. Denizli Il Jandarma Komutanligina bagli jandarmanin dedektifleri olan Jandarma Suç Arastirma Timinin (JASAT) titiz çalismasi sonucu kullandigi 48 AHY 096 plakali aracin güzergahi tespit edilen süphelinin yakalanmasi için Acipayam Ilçe Jandarma Komutanligi, Mugla jandarma ve polisinin katilimiyla müsterek operasyon düzenlendi.

Olaydan 2,5 saat sonra suç aletiyle birlikte Dalaman’da gözalti alinan Erdal Yalçin, adliyeye sevk islemleri için Denizli’ye getirildi.

Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Kaynak: İHA