ÇTB'den Ekonomiye Can Verecek Girisimlere Tam Destek

Çarsamba Ticaret Borsasi(ÇTB) Meclis Baskani Ali Toraman, borsa olarak üyelerin ve yöre halkinin faydasina dokunacak, akabinde ülke ekonomisine can verecek ve katma deger üretecek tüm girisimlerin destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.

ÇTB'den Ekonomiye Can Verecek Girisimlere Tam Destek
Çarsamba’da findik yagi imalati yapmak isteyen Tunuslu Yatirimci Frikha Soufiane, Orta Karadeniz Kalkinma Ajansi Samsun Yatirim Destek Ofisi Uzmani Hüseyin Akin Ugurlu ve Serbest Ihracat Danismani Ozan Soylu, Çarsamba Ticaret Borsasi (ÇTB) Meclis Baskani Ali Toraman’i makaminda ziyaret etti. Çarsamba’da uzun yillardir yapilan findik üretimi, islenmesi ve pazarlanmasi konularinin istisare edildigi görüsme, Çarsamba Ticaret Borsasi Meclis Baskanligi makaminda gerçeklesti. Görüsmeye Meclis Baskan Yardimcisi Murat Yarali, Meclis Üyesi Nurettin Öztekin ve Mehmet Çaliskan ve Genel Sekreter Sercan Yasar istirak etti.

ÇTB’den ekonomiye can verecek girisimlere tam destek

Çarsamba Ticaret Borsasi Meclis Baskani Ali Toraman, Çarsamba’ya katki sunacak projeler üretmek konusunda her zaman hazir olduklarini ifade etti.

Toraman, “Findik yüzyillardir Çarsamba’nin temel geçim kaynagi olmustur. Türkiye’nin en çok findik üretimi yapilan bölgelerinde birisi olarak, yeni yatirim ve destekleri bu sektörde degerlendirecek olmak bizler için gurur vericidir. Borsa olarak üyelerimizin ve yöre halkinin faydasina dokunacak, akabinde ülke ekonomisine can verecek ve katma deger üretecek tüm girisimlerin destekçisi olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA