Ücretsiz Sahnelenen Tiyatro Oyununa Yogun Ilgi

Kastamonu’da ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro gösterisine vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

Ücretsiz Sahnelenen Tiyatro Oyununa Yogun Ilgi
Kastamonu Belediyesi tarafindan, araliksiz devam eden kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yetiskinlere yönelik tiyatro oyunu sahnelendi. Kastamonu Belediyesi Nikah ve Konferans Salonu’nda ‘Yarasi Olana Bizim Hastane’ isimli iki perdelik komedi oyunu tiyatro severlerin begenisine sunuldu. Ücretsiz olarak sahnelenen tiyatro oyununda salondaki seyirciler kahkaha tufanina tutuldu.

Kültür ve sanat etkinliklerinin araliksiz devam edecegini ifade eden Belediye Baskani Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioglu, “Bu yil içerisinde birbirinden özel etkinlikleri hem çocuklarimiz ile hem de yetiskinlerimiz ile bulusturduk ve bulusturmaya devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte de hem çocuklarimiz hem de yetiskinliklerimiz için etkinliklerimizi sürdürecegiz. Sehrimizin kültür ve sanat etkinliklerine göstermis oldugu ilgi bizleri ziyadesiyle mutlu etmekte. Ekiplerimiz de bu dogrultuda çalismalarini sürdürmekte. Güzel bir yaz sezonu bizleri bekliyor. Simdiden tüm hemsehrilerimize iyi eglenceler diliyorum” diye konustu.

Üniversite ögrencisi Sude Doganay, tiyatro gösterimini çok begendigini ve kaliteli vakit geçirdigini söyleyerek, “Tiyatro oyunu, gayet eglenceli ve komikti, gayet eglendik. Yapilan tiyatro etkinligi, insanlarin eglendigi ve kaliteli vakit geçirdigi bir etkinlikti. Tiyatro gösteriminde rüsvete deginildi, rüsvet ile ilgili mesajlar, yorumlarda bulunuldu. Güzeldi, gayet eglendik. Mizansen bakimindan dekorlar bize bir akil hastanesini çagristiriyor. Dekorasyon ve mizah olarak güzeldi" diye konustu.

Tiyatro gösterisini seyretmeye gelen Yüksel Demeçoglu ise gösterimi çok begendigini vurgulayarak, "Gülmek için geldim ve degdigini düsünüyorum. Tiyatronun ana fikri rüsvetti ve oyun güldürmeye yönelikti. Nükteler çok güzeldi. Dogal olan, içinden geldigi gibi olduguna inandigim çok güzel metin bölümleri vardi. Ben begendim. Tiyatroya yakin bir ilgim yok, sadece begenirim. Imkan buldukça da tiyatro oyunlarini seyretmeye giderim. Kardesimle geldik, kardesim de tiyatro oyunlarini çok sever, hiç kaçirmaz. Gösterilen tiyatro oyunu, dogaçlama, halkin ve hayatin içinden, bana daha yakin gelen ve hayatima dokunan gerçekçi olani sevdigim için tiyatroyu daha çok seviyorum" seklinde konustu.

Kaynak: İHA