Soli Günes Festivalinde Emir Can Coskusu

Mezitli Belediyesince ’10. Uluslararasi Soli Günes Festivali’ çerçevesinde düzenlenen konserde, gençlerin sevgilisi Emir Can Igrek, birbirinden güzel sarkilarini binlerce müzikseverle birlikte söyledi.

Soli Günes Festivalinde Emir Can Coskusu
Basta Adana olmak üzere komsu il ve ilçelerden de yogun ilgi gören konserde, 2 saate yakin sahnede kalan Igrek, çogunlugunu gençlerin olusturdugu kalabalik hayran grubundan olusan dev koro ile sarkilarini seslendirdi. ’Beyaz skandalim’, ’müzik kutusu’, ’saman sarisi’, ’dargin’, ’defoluyorum’ gibi sarkilarini seslendiren Igrek, muhtesem performansini danslariyla süsledi.

Konserde Mezitli Belediyesinin konugu olarak Mezitli’de bulunan kardes kent Tempelhof-Schöneberg’ten gelen misafirler, Baskan Neset Tarhan’la birlikte dans etti. Konsere gelen herkese Mezitli Belediyesi tarafindan Soli Pompeiopolis Antik Kentinin resmedildigi kabartma magnet ve özel hazirlanmis narenciye kolonyasi hediye edildi.

Profesyonel anlamda ilk konserini İçel’de vermesi nedeniyle kendisi için son derece özel bir yeri oldugunu ifade eden Igrek, “İçel’de bu güne kadar 16-17 konser verdim. İçelliler beni ben de onlari çok sevdim. Bugün bizi muhtesem bir ortamda Mezitlililerle bulusturan Baskanimiz Neset Tarhan’a ve emek veren tüm ekibine sonsuz sükranlarimi sunarim” dedi.



Konserin sonunda sahneye çikarak sanatçiya çiçek veren Baskan Neset Tarhan ise “Gençler kimi isterse onu getirmeye özen gösteriyoruz. Emir Can Igrek muhtesem bir konser vererek gençlerin ne kadar isabetli karar verdigini göstermis oldu. Biz daha güzel, daha mutlu bir Mezitli için çalisirken gençlerimiz de doyasiya eglensin istiyoruz. Gelen herkese tesekkür ederim” diye konustu.

Kaynak: İHA