Selçuklu Mahallesi'nde Pazar Yeri Ve Sosyal Tesisin Açilisi Yapildi

Melikgazi Belediyesi Selçuklu Mahallesinde içerisinde MELMEK siniflari, spor salonu, kütüphanesi ve kafeteryasi ile farkli konseptte hazirlayip yapimini tamamladigi Selçuklu Pazar yeri ve Sosyal Tesisinin açilis törenini gerçeklestirdi.

Selçuklu Mahallesi'nde Pazar Yeri Ve Sosyal Tesisin Açilisi Yapildi
Açilis törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtulus Karamustafa, Melikgazi Kaymakami Bülent Karacan, AK Parti Il Baskani Saban Çopuroglu, Melikgazi AK Parti Ilçe Baskani Gökhan Ülke, Kayseri Meyveciler Sebzeciler ve Pazarcilar Odasi Baskani Osman Akbiyik ve davetliler katildi.

Melikgazi’ye 7’den 70’e herkes için nitelikli bir pazar yeri ve sosyal tesis kazandirdiklarini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Dr. Mustafa Palancioglu; “Burasi Eskisehir Gecekondu Önleme Bölgesinde 3 mahallenin kesisim noktasi. Selçuklu, Danisment Gazi ve Osmanli Mahallelerimiz buradan daha nitelikli bir hizmet alacaklar. Burada vatandaslarimiz hem alisveris yapacak, hem spor yapacaklar hem de çocuklarimiz için birde içinde kafesinin de oldugu bir kütüphanemiz var. Melikgazi’mizde pazar sayimiz oldukça fazla. Bizde bu yönde pazarlarimiza farkli bir bakis kazandiriyoruz. Çok özellikli islevsel bir Pazar yeri oldu burasi. Burada farkli etkinliklerde yapacagiz. Selçuklu Sosyal Tesisi ve Pazar Yerimiz hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç ise, “Çok amaçli Pazar yerleri kazandirarak ve sizlerin hizmetine sunan Mustafa Baskanimiza çok tesekkür ederim. Birligimizin ve dayanismamizin güzel örnekleri bunlar. Bu güzel tesis Kayserimize hayirli olsun ”ifadelerini kullandi. Melikgazi’ye hizmet etmis 3 belediye baskanin alanda bulunmasindan oldukça mutlu oldugunu ifade ederek sözlerine baslayan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Mehmet Özhaseki, “Bu bölgeye benden sonra Memduh Baskanim ve sonrasinda da Palancioglu Baskanim üstüne koya koya güzel hizmetler yaptilar. Eskisehir Gecekondu Önleme Bölgesi yapilan hizmetlerle çok güzel hale geldi. Bu vesileyle buranin ihtiyacini büyük orada giderecek olan bu tesisin hayirli ve ugurlu olmasini dilerim” diye konustu.

Konusmalarin ardindan protokol üyeleri tarafindan tesisin açilisi yapildi.
Kaynak: İHA