Sehidin Evinde Çikan Yanginda Türk Bayragi Ve Kur'an-I Kerim Yanmadi

Balikesir’de sehit babasinin evinde çikan yanginda tüm esyalar kül olurken, Kur’an-i Kerim ve Türk bayragi yanmadi. Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, aile için yeni bir ev yapacaklarini açikladi.

Sehidin Evinde Çikan Yanginda Türk Bayragi Ve Kur'an-I Kerim Yanmadi
Balikesir’de geçtigimiz cuma günü aksam saatlerinde Balya’nin Orhanlar Mahallesi’nde meydana gelen yanginda bir ev kullanilamaz hale geldi. Çikis nedeni arastirilan yangin, Balikesir Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi’nin müdahalesi ile çevre evlere siçramadan söndürüldü. 1996 yilinda Kardak kayaliklarinda helikopterin düsmesi sonucu sehit olan Üstçavus Tevfik Özdemir’in babasi Esat Özdemir’in evinde çikan yanginda çogu esyanin kullanilamayacak halde gelmesine ragmen evde bulunan Kur’an-i Kerim ve Türk bayraginin yanmamasi vatandaslari duygulandirdi.

Balikesir Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, yanginin çiktigi Orhanlar kirsal mahallesine giderek ev sahibi Esat Özdemir ile görüstü. Yanan evde incelemelerde bulunan Baskan Yilmaz, evin yikilarak sil bastan yapilmasi talimatini verdi. Baskan Yilmaz, vatandaslarin her zaman maddi manevi yanlarinda olduklarini söyledi.



Balikesir Büyüksehir Belediyesi, bu yil yangin sonucu kullanilmaz hale gelen üçüncü evin insaatini yapmis olacak.
Kaynak: İHA