Öykü Gürman Bergama'yi Costurdu

86. Uluslararasi Bergama Festivali çerçevesinde Cumhuriyet Meydaninda sahne alan Öykü Gürman, sevilen sarkilariyla Bergama’yi costurdu.

Öykü Gürman Bergama'yi Costurdu
Türkiye’nin ilk yerel festivali olan 86. Uluslararasi Bergama Festivali, 6. gününü geride birakti. Gündüz etkinlikleri Festival Kosusu ile baslarken; kosu, tip dünyasinda ‘hekimlerin babasi’ olarak taninan Galenos adina düzenlendi.

Profesyonel atletler, Bergama Endüstri Meslek Lisesi önünden verilen start ile Bergama’nin tarihi sokaklarinda kostu. Halk kosusunun da düzenlendigi etkinlikte Bergama Belediye Baskani Hakan Kostu da vatandaslarla birlikte 5 kilometrelik kosuya katildi.

“Kültürel miras tasiyiciligi misyonumuz ile geleneklerimizi gelecek nesillerimize aktarmaya devam ediyoruz” diyen Baskan Kostu, ilçenin birçok mahalle, cadde ve sokaklarinda gösteriler yapan misafir ekiplere veda gösterileri ardindan tesekkür plaketlerini takdim etti.

Festivalin aksam etkinliklerinde ise Öykü Gürman sahne aldi. Sahne performansi ile hayranlarina keyifli bir konser yasatan Öykü Gürman, büyük alkis aldi. Her bir sevilen sarkisini hayranlari ile birlikte söyleyen Öykü Gürman’a konser sonunda Bergama kagidi parsömenden yapilan plaketi takdim eden Baskan Kostu, konseri ile festivale renk katan sanatçiya tesekkür etti.
Kaynak: İHA