Memleketinin Lezzetini Getirdi, Genç Yasinda Patron Oldu

Bursa’da meslegini birakarak memleketi Adana’nin lezzeti olan bici bici muhallebi üretmeye baslayan Gökay Basdan, her geçen gün satislarini arttirarak 26 yasinda patron oldu.

Memleketinin Lezzetini Getirdi, Genç Yasinda Patron Oldu
Yildirim ilçesinde yasayan Gökay Basdan, babasinin tayini çiktigi için Bursa’ya yerlesti. Burada basin sektöründe çalisan genç daha sonra memleketi Adana’nin lezzeti olan bici bici muhallebi satmaya karar verdi. Basdan, imalathanede kendisinin hazirladigi bici bici muhallebiyi açtigi dükkanda satmaya basladi.

Memleketinin lezzetini Bursa’ya sevdirmeyi basaran Basdan, her gün yüzlerce bici bici muhallebi satisi yapiyor. Geçtigimiz yil basladigi satislarini her geçen gün arttiran genç, 26 yasinda patron olmayi basardi.

Memleketinin lezzetini Bursa’ya sevdirdigini ifade eden Gökay Basdan, "Bursa’da 3 yil muhabirlik yaptim. Sonra Adanali oldugum aklima geldi. Memleketimin lezzetlerini Bursa’da tanitmaliyim diye düsündüm. Meslegimi birakarak açtigim dükkanda bici bici muhallebi satmaya basladim. Bursalilar bu lezzeti çok sevdi, her geçen gün satislarim katlanarak artiyor. Yazin sicak günlerinde buzla servis ettigim bu lezzet insanlari serinlettigi için yogun talep görüyor. Her gün yüzlerce porsiyon bici bici muhallebi satisi yapiyorum. Her geçen gün satislar artiyor. Genç yasimda patron oldum. Bundan sonraki hedefim subeler açarak isimi daha da büyütmek" dedi.

Kaynak: İHA