Manavgat'ta Silahli Yagma Suçundan 2 Tutuklama

Antalya’nin Manavgat ilçesinde silahli yagma olayina karistiklari iddiasiyla yakalanan 3 kisiden 2’si çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Manavgat'ta Silahli Yagma Suçundan 2 Tutuklama
Edinilen bilgiye göre, Asagi Hisar Mahallesi Mithatpasa Caddesi’nde M.K. isimli sahsa ait ikamette C.K.’nin da bulundugu sirada saat 23.30 sularinda araçla gelen 4 kisi tarafindan silahli yagma olayi gerçeklestirildi.

Ihbar üzerine Manavgat Emniyet Müdürlügü ekipleri harekete geçti. Ikametten C.K.’nin basina silah kabzasiyla vurmak suretiyle 2 adet cep telefonu ve 600 TL alarak kaçtigi belirlenen süphelilerin kimlikleri Manavgat Emniyet Müdürlügü Asayis Büro Amirligi ekiplerince yapilan güvenlik kamerasi incelemeleri ve evdeki sahislarin verdigi bilgiler dogrultusunda tespit edildi. Aralarinda uyusturucu alisverisi nedeniyle alacak-verecek meselesi oldugu belirlenen süphelilerden Z.D., araçla polisin dur ihtarina uymayarak kaçarken yaptigi kazanin ardindan yakalanirken, A.D. isimli süpheli ise yine ayni gün olayin meydana geldigi sokakta yaya olarak yakalandi.

Çatidan çatiya geçerek kaçmaya çalisti

A.K.A. isimli süphelinin de Sarilar Mahallesi’ndeki bir ikamette oldugunu belirleyen Asayis Büro Amirligi ekipleri, sabaha karsi sahsi eve baskin gerçeklestirdi. Ekiplerin ikamete yaptiklari baskinda çatidan çatiya kaçmaya çalisan sahis yakalandi.

Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen süphelilerden A.K.A. ve A.A. silahla birden fazla kisi ile birlikte geceleyin yagma suçundan mahkeme tarafindan tutuklanirken, Z.D. ise adli kontrolle serbest kaldi. Olaya karistigi belirlenen dördüncü süphelinin yakalanmasi için çalismalarin devam ettigi bildirildi.

Kaynak: İHA