Kiranköy Mahallesi'nde Su Sorunu Tarihe Karisti

MASKI Genel Müdürlügü, saglikli ve kesintisiz içme suyu saglamak amaciyla Gördes ilçesine bagli Kiranköy Mahallesi’nde basladigi yeni açilan sondaja 1250 metre enerji hatti ve 3 kilometrelik içme suyu terfi hatti çalismalarini tamamladi.

Kiranköy Mahallesi'nde Su Sorunu Tarihe Karisti
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Manisa genelinde vatandaslara daha saglikli altyapi sistemleri sunmak adina mesaisini sürdürüyor. Bu çerçevede MASKI Genel Müdürlügü ekiplerince Gördes ilçesine bagli Kiranköy Mahallesi’nde baslatilan yeni açilan sondaja 1250 metre enerji hatti ve 3 kilometrelik içme suyu terfi hatti çalismalari tamamlandi. Içme suyu deposuna baglanti yapilarak su verildi.

Çalismalarin tamamlanmasi ile birlikte mahalledeki vatandaslar saglikli ve kesintisiz içme suyuna kavustu. Büyüksehir Belediyesi Gördes Muhtarlik Isleri Sube Müdürü Hüseyin Yilmaz ve MASKI Ilçe Sefi Türker Kesici de çalismalar boyunca mahalle muhtari Mehmet Aydin ve mahalleliyi yalniz birakmadi.

Kiranköy Mahalle Muhtari Mehmet Aydin, “Mahallemizde bir süredir yer alti sularinin çekilmesinden kaynakli su sikintisi yasiyorduk. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün’den Allah razi olsun. Sesimizi kisa süre içerisinde duyarak bizleri susuzluga mahkum etmedi. Ekipler çok güzel bir çalisma yaparak kisa süre içerisinde tamamladi. Basta Büyüksehir Belediye Baskanimiz Cengiz Ergün olmak üzere emegi geçen herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA