Çine Devlet Hastanesi Hizmetteki Basarisini Çalisanlariyla Kutladi

Çine Devlet Hastanesi, Saglik Bakanligi tarafindan bakanliga bagli tarafsiz gözlemcilerce standart kalite degerlendirilmesinde aldigi puan ile Aydin’daki ilçeler arasinda birinci, Aydin genelinde ise ikinci oldu.

Çine Devlet Hastanesi Hizmetteki Basarisini Çalisanlariyla Kutladi


Hastanenin aldigi basari dolayisiyla kutlama programi düzenlenirken, Bashekim Op. Dr. Zafer Alkaya, "Hedefimiz bundan sonraki sunacagimiz hizmetlerde de çitayi daha üst seviyeye tasimaktir" dedi.



Insan sagligi için saglik hizmetinin çagdas ve kalite uygulamasi ayri bir önem arz etmektedir. Bu bakimdan tüm hastanelerdeki saglik hizmet sunumu Saglik Bakanligi tarafindan bakanliga bagli tarafsiz gözlemcilerce standart kalite degerlendirilmesi yapilip puanlandirilir. Bu yilki Aydin il degerlendirilmelerinde Çine Devlet Hastanesi 98,22 SKS (saglikta kalite) puani alarak Aydin’daki ilçeler arasinda birinci, Aydin genelinde ise ikinci oldu. Bu degerlendirme sonrasi gösterdigi yüksek performans nedeniyle Çine Devlet Hastane idaresi tüm çalisanlari için tesekkür ve kutlama programi hazirladi. Programa Aydin Il Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz adina Kamu Hastaneleri Baskan Yardimcisi Op. Dr. Hakan Bulut, Çine Ilçe Saglik Müdürü Dr. Ensar Uygin ve hastane çalisanlari katildi.



Bashekim Op. Dr. Hüseyin Zafer Alkaya yaptigi konusmada, "Bildiginiz gibi hastanemiz Saglik Bakanligimizin kalite degerlendirilmesinde Saglik Müdürlügümüzün de destegi ile çok iyi basari göstermistir. Çagdas saglik hizmeti sunma gayretimiz kalite yönünden de tescillenmis oldu. Bu basari sizlerin, yani hastanemizdeki her kademe ve birimdeki tüm ekiplerin gayreti ve ortak basarisidir. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Hedefimiz bundan sonraki sunacagimiz hizmetlerde de çitayi daha üst seviyeye tasimaktir. Bunun için de ekip çalismasi ve motivasyon önemlidir. Çine Devlet Hastanesi ailesi olarak kendimize inancimiz tamdir" dedi.



Saglik Müdürü Dr. Osman Açikgöz adina kutlamaya katilan Kamu Hastaneleri baskan Yardimcisi Op. Dr. Hakan Bulut ise, "Saglik müdürümüz Osman bey çok katilmak istedigi halde yogun programi nedeniyle gelemedi. Ancak hepinize selami var. Sizleri tebrik ediyor. Degerlendirmede güzel puan aldiniz. Çine Devlet Hastanesi’nin aldigi bu basarili sonuç için basta Bashekim Hüseyin Zafer Alkaya, idare ve kalite ekibi olmak üzere katkisi olan herkesi tebrik ediyorum" diye konustu.



Konusmalarin ardindan hastane çalisanlarinin katildigi program pasta kesimi ve kokteyl ile son buldu.
Kaynak: İHA