Azra Bebegin Ölümüne Neden Olan Alkollü Sürücü Tutuklandi

Denizli’de kavsakta çarpisan araçlarin sürüklenerek kaldirimdaki hamile kadin, baba ve bebek arabasina çarpmasi sonucu 10 aylik Azra bebegin hayatini kaybettigi kaza alkollü sürücü tutuklandi, 2 yaralinin ise tedavisinin devam ettigi ögrenildi.

Azra Bebegin Ölümüne Neden Olan Alkollü Sürücü Tutuklandi


Merkezefendi ilçesine bagli Semikler Mahallesinde meydana gelen kazada, Hüseyin K. (59) idaresindeki 20 ACU 547 plakali otomobil ile Ender B. (47) hakimiyetindeki 20 ABH 046 plakali minibüs çarpisti. Çarpismanin etkisiyle araçlar kaldirimda bulunan hamile olan Kumral Ö. (34), baba Ömer F.B. (46) ve bebek arabasinda bulunan 10 aylik kizi Amine Azra Bakan’a çarpti. Can pazarinin yasandigi olayda yayalar hastaneye kaldirildi, araçlardaki Z.Ö. (13) ve Y. G. (7), H.Ö. (36), G.G. (33) ve O.G. (33) hafif sekilde yaralandi. Sürücüler gözaltina alinirken, minibüsün kullanicisi Ender B.’nin ise 1.57 promil alkollü oldugu ortaya çikti.

Servergazi Hastanesine kaldirilan Amine Azra bebekten ise kisa süre sonra aci haber geldi. Bebegin doktorlarin tüm müdahalesine ragmen hayatini kaybettigi ögrenildi. Islemleri tamamlanan minibüs sürücüsü ise adliyeye sevk edildi. Burada Ender B. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA