Antalya'da Tekneye Bagli Ipi Kopan Parasüt Metrelerce Yüksekte Böyle Sürüklendi

Antalya’nin Manavgat ilçesinde tekneye bagli parasütün ipinin kopmasi sonucu bosalan parasüt havada sürüklendi. Panik anlari o anda sahilde bulunan bir vatandasin cep telefonlarina yansidi. Parasüt yüzlerce metre ilerde elektrik tellerine takildi. Hafif yaralanan tatilci ambulansla hastaneye kaldirildi.

Antalya'da Tekneye Bagli Ipi Kopan Parasüt Metrelerce Yüksekte Böyle Sürüklendi
Antalyada geçtigimiz hafta da Serik ilçesi Belek tatil bölgesinde teknenin ariza yapmasi sonucu havada askida kalan deniz parasütündeki anne ve 2 kiz çocugu için turistler ve vatandaslar seferber olmustu. Korku dolu anlarin yasandigi olayda anne ve 2 çocugu kaza yasanmadan sezlonglarina arasina indirilmisti.

Olay Manavgat ilçesine bagli tatil bölgesi Side Mahallesinde yasandi. Tekneye bagli olan bir kisinin bulundugu parasütün ipi bir anda koptu. Parasütün askida kalmasi ve savrulmaya baslamasiyla kisa süreli panik yasandi. Parasüt ipin koptugu bölgeden yüzlerce metre ilerde elektrik tellerine takildi. Parasütte bulunan ve ismi ögrenilemeyen tatilci olayi hafif yarali olarak atlatirken ambulansla kontrol amaçli hastaneye kaldirildi. Kopan teller zeytin bahçesindeki kuru otlari tutusturdu. Yanan bölge itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.
Kaynak: İHA