Antalya'da Hirsizlik Yapip Manavgat'ta Yakayi Ele Verdiler

Antalya’da polisten kaçarak, Aksu ve Serik ilçelerinde polisin dur ihtarina uymayan 3 hirsizlik süphelisi, Çolakli’da Bölge Trafik ekipleri tarafindan durduruldu. Sahislarin aracinda hirsizlik yapmak için kullandiklari demir kesme makasi ve benzeri aletler bulunurken, üst aramalarinda sigara paketi içerisinde eroin maddesi ele geçirildi.

Antalya'da Hirsizlik Yapip Manavgat'ta Yakayi Ele Verdiler
Antalya Emniyet Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerinin takibinde olan ve içerisinde 3 hirsizlik süphelisinin bulundugu 07 ALC 867 plakali otomobilin, Aksu ve Serik ilçelerinde polislerin dur ihtarina uymayarak kaçtigi bilgisi Manavgat’ta güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Manavgat Bölge Trafik Istasyon Amirligine bagli ekip, Çolakli Süral kavsaginda aldigi önlemin ardindan araci durdururken, araçta bulunanlardan 2’si yakalandi. Sahislardan birisi ise olay yerinden kaçti.

Sahislar olay yerine gelen Çolakli Jandarma Karakolu ekiplerince teslim alinirken, olay yerine sahislari takip etmekte olan Antalya Emniyet Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekipleri geldi. Kisa bir süre sonra da kaçan 3. süpheli yakalandi.

Sahislarin üst aramalarinda sigara paketi içerisinde eroin maddesi ve uyusturucu kullanma aparati, araçlarinda ise hirsizlik yapmakta kullandiklari demir kesme makasi, keski ve benzeri malzemeler ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafindan Çolakli Jandarma Karakoluna götürülen U.A., H.B. ve S.O. isimli süpheliler, haklarinda uyusturucu kullanmaktan islem yapildiktan sonra kullandiklari araçla birlikte Antalya Emniyet Müdürlügü Hirsizlik Büro Amirligi ekiplerine teslim edildi.
Kaynak: İHA