Birecik'te Çelik Hasirli Beton Yol Uygulamasi

Sanliurfa genelinde yol yapim çalismalarini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Birecik ilçesinde uzun ömürlü çelik hasirli beton yol uygulamasina basladi.

Birecik'te Çelik Hasirli Beton Yol Uygulamasi
Sanliurfalilari daha rahat ve konforlu yol agi ile bulusturan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekipleri, stabilize, sathi kaplama ve sicak asfalt bakim onarim çalismalarinin yani sira beton yol uygulamasini sürdürüyor. Ekipler, Birecik ilçesinde 30 mahalleyi birbirine baglayan D400 - Bozdere - Güzelyurt - Güvenir- Göktepe - Esmeler SüleymanSah güzergahindaki beton yol yapim çalismasini sürdürüyor. Birecik ilçesi Güzelyurt güzergâhinda hummali bir çalisma baslatan ekipler çelik hasirli, uzun ömürlü ve dayanikli olan beton yol uygulamasini devam ettiriyor. Kendi öz kaynaklari ve personelleriyle yaz mevsiminde kent genelinde yol çalismasi baslatan Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi bu uygulama ile büyük tasarruf sagliyor. Beton döküm islemi öncesi titizlikte alt yapi çalismalarini tamamlayan Büyüksehir Belediyesi Kirsal Hizmetler Dairesi Baskanligi ekipleri vatandaslarin takdirini topluyor.

Bozdere Mahalle Muhtari Mustafa Çelik, beton yol çalismasindan dolayi Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA