Baskan Vekili Aydin Açiklamasi 'Amacimiz, Ipekyolu'na Deger Katmaktir'

Van’in Ipekyolu Kaymakami ve Belediye Baskan Vekili Ihsan Emre Aydin, haftalik olarak gerçeklestirdigi mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Baskan Vekili Aydin Açiklamasi 'Amacimiz, Ipekyolu'na Deger Katmaktir'
Her firsatta vatandaslarla bir araya gelip, talep ve önerilerini alan Baskan Vekili Aydin, mahalle gezileri çerçevesinde Yeni Mahalle’yi ziyaret etti. Mahalle Muhtari Abdullah Kaval, ilgili baskan yardimcilari ve müdürler tarafindan karsilanan Aydin, mahallede Fen Isleri Müdürlügünce yürütülen yol yapim çalismalarini yerinde inceledi. Yeni projelerle hizmetlerin yerinde planlanmasinda bu ziyaretlerin kendilerine büyük katki sagladigini ifade eden Ihsan Emre Aydin, Ipekyolu’un 50 mahallesinin tamamini birlik, beraberlik ve dayanisma ruhuyla yönettiklerini söyledi.

Aydin, “Ipekyolu’nun hem bugününe hem de gelecegine kalici ve güçlü eserler emanet etmek için çalisiyoruz. Bunu yaparken elbette kentimiz ve ilçemiz için çok önemli olan esnafimiz ile hemsehrilerimizi ihmal etmiyoruz. Sik sik yaptigimiz mahalle ziyaretleriyle hemsehrilerimizin ihtiyaçlarini yerinde tespit ederken, ilçemizin yasam standardina katki saglayacak her türlü planlamalarimizi da yapma imkâni buluyoruz. Amacimiz Ipekyolu’nun sadece bugününe degil gelecegine de deger katmaktir. Bu vesileyle destegini ve duasini bizlerden eksik etmeyen hemsehrilerimize tesekkür ediyorum. Köklü geçmisi ile gelecege isik tutan Ipekyolu için hep birlikte üretmeye ve çalismaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA