Osmaniye'de 'Dünya Antrenörler Günü' Kutlandi

Osmaniye Gençlik ve Spor Il Müdürlügünce düzenlenen 21 Haziran Dünya Antrenörler Günü atletizm pistinde coskuyla kutlandi.

Osmaniye'de 'Dünya Antrenörler Günü' Kutlandi
Vali Yardimcisi Ömer Faruk Günay’in kutlama atesini yakmasinin ardindan saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla baslayan programda Vali Erdinç Yilmaz, Milletvekilleri Mücahit Durmusoglu ve Ismail Kaya video mesajlari ile antrenörlerin günlerini kutladi.

Programin açilis konusmasini yapan Gençlik ve Spor Il Müdürü Sedat Acar, “Sporun içinden gelen biri olarak antrenörlerimizin çalismalarindaki gayreti çok iyi biliyorum. Il müdürlügü olarak sadece basariya odaklanmaniz, sosyal, degerlerine sahip çikan sporcular yetistirmeniz için en güzel çalisma ortamini saglamak her zaman önceligimiz olacaktir. Basarilarinizla gurur duyuyor, Ulusal ve uluslararasi arenada yeni basarilara imza atacaginiza inaniyoruz. Gününüz kutlu olsun" dedi.

Vali Yardimcisi Ömer Faruk Günay ise, “Osmaniye’miz çok güzel spor tesislerine sahip. Siz isinin erbabi genç, dinamik antrenörlerimizle de basarili sporcularin yaninda saglikli bir toplum için her türlü ortam mevcut. Böyle bir etkinligin gerçeklestirilmesinde emegi geçen herkese tesekkür eder antrenörler gününüzü tebrik ederim” diye konustu.

Havai fisek gösterisi, dilek feneri ve balonlarin gökyüzüne salinmasini ardindan müzik ve eglence ile devam eden program toplu fotograf çektirilmesiyle sona erdi.
Kaynak: İHA