Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali Yarin Basliyor

Ilk iki senesinde Datça’da düzenlenen Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali’ne bu yil Ege’nin ünlü kenti Ayvalik ev sahipligi yapacak.

Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali Yarin Basliyor
Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali, agirladigi birbirinden özel isimlerle tiyatro severler için adeta yazi karsilama sölenine dönüsecek.

Elçin Sangu, Güven Kiraç, Binnur Kaya, Levent Ülgen, Dolunay Soysert, Nilperi Sahinkaya, Tülin Özen, Serkan Keskin ve Ibrahim Selim gibi her biri oyunculugu ile takdir toplayan özel isimler festivalde sahne almak üzere yola çiktilar.

Ayvalik’taki sanat severleri tiyatro oyunlarina, söylesilere ve birbirinden özel etkinliklere doyurmaya hazirlanan festival, ayni zamanda her gün doyumsuz müzik ziyafetleri ile sanat keyfini zirveye çikaracak.

Oguzhan Ugur, Kalben, Mirkelam ve Dolu Kadehi Ters Tut’un sahne alacagi Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali, uzun ve yorucu bir pandemi döneminde çikan sanatseverlerin özlemini giderecek.

Geri sayim baslayacak

Balikesir’in Ayvalik ilçesinde 23-26 Haziran tarihleri arasinda düzenlenecek Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali için geri sayim basladi.

Festivalinde; çocuklara, gençlere, yetiskinlere yönelik ayri ayri hazirlanmis olan, özel etkinlikler, söylesilerde ünlü isimler seyirciyle bulusacak. Dolu dolu bir program Ayvalik’ta sanatseverleri bekliyor.

23-26 Haziran tarihleri arasinda sanat severlerle bulusacak olan festival; düzenlenecek konserlerle de binlerce kisiye ulasacak.

Yeni evi Ayvalik’ta baslayacak olan Deniz Seviyesinde Tiyatro Festivali tiyatro, müzik ve kültür yönetimi gibi farkli platformlardaki profesyonellerin isbirliginde hayata geçirildi. Organizatörlügünü Mirket Platform’un yaptigi; Deniz Seviyesinde Tiyatro Festival 26 Haziran 2022 tarihine kadar sürecek.

Balikesir Büyüksehir Belediyesi ve Ayvalik Belediyesi’nin katkilariyla genis kitlelere ulasan festival, sosyal medya yoluyla da ziyaretçiler festival bilgilerine online ortamda ulasmaya devam ediyorlar.

Sanat severler, festival programina denizseviyesinde.tiyatro Instagram hesabindan ve denizseviyesintiyatro.com adresi üzerinden ulasiyor.

Ayvalik Amfi Tiyatro’da Zorlu PSM’nin prodüksiyonu olan, basrollerini Elçin Sangu, Ali Seçkiner ve Kerem Arslanoglu’nun paylastigi Sehirde Kimse Yokken, Germinal Tiyatro’dan Nilperi Sahinkaya’nin tek kisilik oyunu Dogal Afet, Semaver Kumpanya’dan Serkan Keskin ve Ibrahim Selim’in basrollerini paylastigi Kuslar oyunu, DasDas’tan Levent Ülgen, Binnur Kaya, Dolunay Soysert ve Güven Kiraç’in oynadigi Vahset Tanrisi oyunu; Cunda Bekir Coskun kütüphanesinde, özel bir ambiyansta oynanacak olan ve Bahçe Galata’nin basrollerini Tülin Özen ve Tansu Biçer’in oynadigi Nora 2 oyunu dikkat çekiyor.

Ayrica, festivalin müzik sahnesi de oldukça heyecan verici. Oguzhan Ugur’un festivale katilan sanatçilarla beraber halka açik olarak gerçeklestirecegi Sanatçilar Konseri Müzik Sahnesinde Kalben, Mirkelam ve Dolu Kadehi Ters Tut gibi birbirinden keyifli konserlere müzikseverlerin begenisine sunulacak.

Sanatseverler festival biletlerine hem Mobilet’ten hem de Ayvalik’ta bulunan anlasmali noktalardan ulasabilecek.
Kaynak: İHA