Kocaeli'de 22 Yasindaki Genci Öldüren Sahis Tutuklandi

Kocaeli’de 22 yasindaki Mertcan Pekatik’in silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili gözaltina alinan 4 süpheliden 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kocaeli'de 22 Yasindaki Genci Öldüren Sahis Tutuklandi
Olay, 2 gün önce Izmit ilçesi Kemalpasa Mahallesi Sahabettin Bilgisu Caddesi Halkevi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dügün salonundan çikan 22 yasindaki Mertcan Pekatik, bir restorana girerek yemek yedi. Bir süre sonra restoranda bulunan diger müsterilerle aralarinda çikan tartisma sonrasinda Pekatik, restorandan çikarildi. Arkadaslari ile yolda yürüdügü sirada ismi ögrenilemeyen kisiler tarafindan silahla vurulan Mertcan Pekatik, yere yigildi. Olay üzerine arkadaslari 112 Acil Çagri Merkezine haber verdi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen saglik ekipleri, Mertcan’in hayatini kaybettigini belirledi.

Kocaeli Cinayet Büro Amirligi Ekipleri konuyla ilgili fail ya da faillerin yakalanmasi için genis çapli inceleme baslatti. Yapilan çalismalar neticesinde S.S., O.G.,S.K. ve O.A. yakalanarak gözaltina alindi. Ifadeleri alindiktan sonra adliyeye sevk edilen sahislardan S.S. tutuklanirken digerleri ise serbest birakildi.
Kaynak: İHA