Jandarma Zehir Tacirlerine Göz Açtirmiyor Açiklamasi 3 Ayri Adres Ve Araca Es Zamanli Operasyon

Istanbul Jandarma Il Komutanligi uyusturucu madde imal ve ticaretine yönelik yürüttügü sorusturma kapsaminda 3 ayri adres ve araca es zamanli operasyon düzenlendi. Operasyonda; uyusturucu madde, ruhsatsiz tabanca, yüklü miktarda TL ile döviz ve hassas terazi ele geçirdi, iki süpheli ise yakalandi.

Jandarma Zehir Tacirlerine Göz Açtirmiyor Açiklamasi 3 Ayri Adres Ve Araca Es Zamanli Operasyon
Istanbul Il Jandarma Komutanligi uyusturucu madde imal ve ticaretine yönelik operasyon baslatti. Operasyon kapsaminda süpheli sahislarin yurtdisindan temin ettikleri uyusturucu maddeyi (eroin), yasadisi yollarla yurda sokarak, Istanbul Küçükçekmece’de kiraladiklari evlerde depoladiklari ve buradan Istanbul genelinde torbacilara dagitacaklari bilgisi elde edildi.

Alinan bilgiler kapsaminda tespit edilen süpheliler ve kullanmis olduklari araçlar teknik ve fiziki takibe alindi. Yaklasik 2 ay süren takip sonucunda; süphelilerin kimlik bilgileri ve uyusturucuyu depoladiklari adresler tespit edildi.

3 ayri adres ve araca es zamanli operasyon düzenledi

Jandarma ekiplerince; belirlenen 3 ayri adres ve araca es zamanli operasyon düzenlendi.

Araçlara düzenlenen operasyonda hassas burunlu köpekler de kullanildi. Araçlari ve evleri didik didik arayan jandarma ekipleri; 22 kilo uyusturucu madde (eroin), 1 adet ruhsatsiz tabanca, uyusturucu ticaretinden elde edildigi degerlendirilen yüklü miktarda TL ve döviz ile 1 adet hassas terazi ele geçirdi.

Yapilan operasyonlarda suç üstü yakalanan Ö.G. ve V.P isimli sahislar, çikarildiklari mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderilirken, baglantili olduklari süphelileri yakalama çalismalari devam ediyor.
Kaynak: İHA