Ordu'da Alt Ve Üstyapi Çalismalari Sürüyor

Ordu’nun Altinordu Belediyesi tarafindan yürütülen çalismalar dahilinde sehrin alt ve üstyapi sorunlari çözüme kavusturuluyor.

Ordu'da Alt Ve Üstyapi Çalismalari Sürüyor
Belediye tarafindan yürütülen çalismalar ile altyapisi tamamlanan sokak ve caddeler, üstyapi çalismalari ile yenileniyor. Kent merkezinde ve kirsalda çesitli noktada çalismalarina devam eden Altinordu Belediyesi, 31 sokagini alt ve üstyapisi ile tamamen yeniledigi Sahincili Mahallesi’nin 6 sokaginda altyapi çalismalarina basladi.

Altinordu Belediyesi’nin hizli basladigi yaz sezonun çalismalarini degerlendiren Belediye Baskani Askin Tören, “Ayrimsiz 92 mahallemizde sürekli olarak çalisiyoruz. Kültürel ve sosyal belediyecilik anlayisiyla hayatin her alaninda kesintisiz bir çalisma yürütmeye devam ediyoruz. Temel belediyecilik hizmetleri olan alt ve üstyapim çalismalarin devam ederken, 2022 yilini da yatirim yili olarak ilan ettik. Bir taraftan kent merkezinde yillardir girilmemis sokaklara tek tek giriyoruz, bir taraftan da kirsal mahallelerin ulasim aginda hummali bir çalisma yürütüyoruz. Bütün bunlarla birlikte turizm kenti iddiamizi güçlendirecek turizm altyapilarini, insanimiza is ve as kapisi olacak istihdam altyapilarini, sehrimizin ticaret kapasitesini artiracak altyapilari olusturuyoruz. Diger taraftan çocuk ve genç dostu sehir hedefimiz dogrultusunda birçok eseri sehrimize kazandirmak üzere çalisiyoruz. Aslinda her alanda birbirinin tamamlayicisi durumundaki bütüncül çalismalarimizla vizyonu dünya kenti Altinordu hedefimize emin adimlarla ilerlemeye devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA