Sanliurfa'da 5 Yildizli Otel Konforunda Gençlik Ve Koordinasyon Merkezi

Sanliurfa’da gençlige yönelik yatirim ve hizmetlerini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, gençler için yaptirdigi 5 yildizli otel konforunda Gençlik ve Koordinasyon Merkezini hizmete sundu.

Sanliurfa'da 5 Yildizli Otel Konforunda Gençlik Ve Koordinasyon Merkezi
Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskani Zeynel Abidin Beyazgül’ün önemle üzerinde durdugu projelerden biri olan ve geçtigimiz aylarda Karaköprü ilçesi Esentepe Mahallesinde hizmete sunulan Gençlik ve Koordinasyon merkezi gençlerin ugrak yeri haline geldi. Gençlik ve Koordinasyon Merkezi içerisinde, sporcularin konaklayabilecegi alanlar, kurslar, masa tenisi, dart, antrenman alani, spor alanlari, yemekhane, dinlenme alanlari, konferans salonu ile 150 kisilik sinema gösterim alanlari bulunuyor.

Her hafta farkli bir okula ücretsiz sinema gösterimi

Türkiye’nin en genç nüfuslu sehri Sanliurfa’da gençleri spor ve farkli aktivitelerle bulusturmak için büyük bir çaba sarf eden Baskan Zeynel Abidin Beyazgül, Büyüksehir Belediyesinin tüm imkanlarini seferber etti. Gençler için her detayin titizlikle planlandigi Gençlik ve Koordinasyon Merkezine gelen gençler bir yandan sosyallesip yeteneklerini kesfederken diger yandan sokakta kendilerini bekleyen kötü aliskanliklardan da uzak duruyor. Merkez içerisinde yer alan sinema salonunda her hafta farkli okullardan ögrenciler agirlanarak sinema haftasi düzenlenirken farkli branslarda verilen egitimlere katilan gençler yerel, ulusal ve uluslararasi müsabakalardan derecelerle dönerek Sanliurfa’nin gögsünü kabartiyor.

“Her zaman gençlerimizin yanindayiz”

“Gençlerimize inaniyor, onlar için yeni tesisler hazirliyoruz” sözünü her defasinda yineleyen Baskan Beyazgül, “Biz Büyüksehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimize güveniyoruz. Onlarin yanindayiz ve biz büyük bir aileyiz. Gençlerimiz için çagin gerektirdigi yeni tesisler ve alanlar insa etmeye devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA