'Dümen' Operasyonunda Holding Patronu Gözaltina Alindi

Emniyet Genel Müdürlügü KOM Daire Baskanligi’nin 43 ilde es zamanli yaptigi ‘Dümen’ operasyonuna Mugla KOM Sube Müdürlügü ekipleri de katildi.

'Dümen' Operasyonunda Holding Patronu Gözaltina Alindi
Operasyon çerçevesinde Marmaris ilçesinde rüsvet suçundan Marmaris Liman Baskanliginda çalisan B.T., O.D., G.G. ile sahislara aracilik eden A.Ö. ve H.Y. isimli sahislar, Milas ilçesinde suç islemek amaciyla örgüt kurmak, nitelikli dolandiricilik suçlarindan holding sahibi I.B. ve çalisanlari, M.Y., E.T., E.T., D.U isimli sahislar, Bodrum ilçesinde nitelikli dolandiricilik, resmi belgede sahtecilik suçlarindan araç kiralama sirketi isletmecisi A.D. isimli sahis, Mugla Mentese ilçesinde parada sahtecilik suçundan Mugla Sitki Koçman Üniversitesinde okuyan yabanci uyruklu ögrenci F.O. Cumhuriyet Savciliklarindan alinan kararlarla gözaltina alindi.

Operasyonda yapilan aramalarda; ruhsatsiz tabanca ve çok sayida mermi ile dolandirilan kisilere ait kisisel verilerin, senetlerin, banka cüzdanlarinin ayrica rüsvet ve dolandirilan sahislara ait ajandalar ele geçirildi.
Kaynak: İHA