'Anne' Diye Meleyen Kuzu Ile Sahibinin Dostlugu Sasirtiyor

Ordu’da bir kuzunun anne diye melemesi görenleri sasirtirken, Boncuk isimli kuzu ile sahibinin dostlugu tebessüm ettiriyor.

'Anne' Diye Meleyen Kuzu Ile Sahibinin Dostlugu Sasirtiyor
Çamas ilçesinde yasayan Hüsne Gül, çocuklari okula gittiginden evde bakmak için esinden kuzu istedi. Gül, bir buçuk aylik iken aldiklari, evinde baktigi ve Boncuk ismini taktigi kuzu arkadas oldu. Geçtigimiz günlerde bir komsusuna misafirlige giden Gül, disarida bekleyen Boncuk’un ‘anne’ diye meleme sesini duyunca saskina döndü. Hüsne Gül kuzusunun her anne diye melemesi üzerine gelerek, ihtiyaçlarini karsiliyor.

“Çok sasirtici bir durum”

Daha öncede ilk kez böyle bir kuzu gördügünü, bunun sasirtici bir durum oldugunu ve evdeki herkes için sasirtici olduguna deginen 48 yasindaki Hüsne Gül, “Çocuklarim okula gidince yalniz kaldim ve esimden bakmak için kuzu istedim. Bir buçuk aylik olarak aldim ve bakiyorum. Kendim istedim esimden ve canimin sikkinligini kuzum boncuk ile geçirmeye basladim. Bir köye gitmistik komsumuza. Kuzumu disari biraktik sonrasinda pesimden anne diye bagirmaya basladi.

Çok sasirdim ve çok mutlu oldum” dedi.



“Bebegim gibi bakiyorum”

“Ona kiyamiyorum ve bebegim gibi bakiyorum” diyen Hüsne Gül, “Genelde insanlar kedi ve köpek sahiplenirler. Ben ise kuzu sahiplenmek istedim. Ben nere gidersem kuzum Boncuk da benimle geliyor. Ismiyle çagirdigimda hemen yanima geliyor. Ömrümün ve ömrünün yettigi kadar boncuga bakmak istiyorum. Kimseye vermem ve kendim bakacagim. Beslenmesine çok dikkat ediyorum. Mahallede yasayan herkes kuzumu çok seviyor. Günümün büyük bir bölümünü onunla geçiriyorum. Anne demesinden dolayi da çok mutluyum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA