Hirsizi Bacagindaki Dövme Yakalatti, Hirsizlik Ani Kamerada

Kagithane’de bir rezidanstan Iran uyruklu bir isadamina ait 500 bin TL’lik ziynet esyasi ve bin dolar çalan hirsizi, bacaginda bulunan dövme yakalatti. Yasanan hirsizlik ani ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi.

Olay, 3 Haziran günü Kagithane’de bulunan bir rezidansta yasandi. Edinilen bilgiye göre, bir rezidansi gözüne kestiren hirsizlar harekete geçerek güvenlik görevlisini oylamaya basladi.

Bu sirada elini kolunu sallayarak binaya giris yapan kadin hirsiz, Iran uyruklu is adami Muhammed H.F. isimli sahsa ait eve girdi. Bir süre evde arama yapan kadin hirsiz, evden toplamda 500 bin TL’lik ziynet esyasi ve bin dolar çalarak kaçti.

Bacagindaki dövme hirsizi yakalatti

Evine gelen Muhammed H.F. evinin soyuldugunu anlayinca durumu polise ekiplerine bildirdi. Ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, rezidansin güvenlik kamerasini inceledi. Yapilan incelemede polis ekipleri hirsizin bacagindaki dövmeden yola çikti. Polis ekipleri yaptiklari incelemelerde hirsizin emniyette 22 adet suç kaydi bulunan H.M. ile H.A. isimli sahislar oldugunu tespit etti.

Hirsizlik ani kamerada

Ekiplerin yaptigi çalismalarin neticesinde hirsizlar H.M. ve H.A. Beyoglu’nda yakalanarak gözaltina alindi. Öte yandan, yasanan hirsizlik anlari ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, iki kisinin rezidansa gelerek güvenlik görevlisini oyaladigi, daha sonra ise kadinin içeriye giris yaptigi, sonrasinda ise kadinin yine buradan elinde esyalarla çiktigi görülüyor.
Kaynak: İHA