Jandarma Sergisinde ''Asil'' Ve ''Payda' Ilgi Odagi Oldu

Jandarma Teskilatinin 183. kurulus yildönümü nedeniyle gerçeklestirilen sergide, narkotik köpek “Asil” ve bomba arama köpegi “Payda” ilgi odagi oldu.

Jandarma Sergisinde ''Asil'' Ve ''Payda' Ilgi Odagi Oldu
Malatya Park AVM’de düzenlenen sergi ve bilgilendirici stantlarin açilisina, Vali Hulusi Sahin, 2.Ordu Kurmay Baskani ve Garnizon Komutani Tümgeneral Selami Arslan, Il Jandarma Komutani Jandarma Kidemli Albay Ercan Altin, Il Emniyet Müdürü Ercan Dagdeviren, Il Müftüsü Veysel Isildar, Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Galip Sökmen, Inönü Üniversitesi Rektör Yardimcisi Prof. Dr.Abdulkadir Baharçiçek, sehit ve gazi dernekleri yöneticileri, Jandarma personeli ve vatandaslar katildi.

Jandarma Teskilatinin faaliyetlerini anlatan fotograflar, Jandarma’nin 183. Kurulus yildönümü nedeniyle düzenlenen yarismalarda ödül kazanan resim ve fotograflar, Jandarma ekiplerinin kullanmis oldugu araç, gereç ve donanimlar, kurulan stantlarda sergilendi. Jandarma asayis ve özel harekât ekiplerinin teçhizatlari ile narkotik köpek “asil” ve bomba arama köpegi “payda” ilgi odagi oldu.

Vali Hulusi Sahin ve beraberindekiler, Jandarma Özel Harekat, Jandarma Asayis, Trafik, Kadin ve Çocuk, Narkotik, Kaçakçilik, Bomba Arama ve Imha, Olay Yeri stantlarini gezerek ilgili personelden bilgiler aldilar.
Kaynak: İHA