Sokak Köpeginden Kaçarken Minibüs Çarpti Açiklamasi O Anlar Kamerada

Büyükçekmece’de ekmek almak için disari çikan 15 yasindaki çocuga, sokak köpeginin saldirmasi sonucu minibüs çarpti. Metrelerce havaya uçan genç hastaneye kaldirilirken, yasanan o anlar saniye saniye güvenlik kamerasina yansidi.

Sokak Köpeginden Kaçarken Minibüs Çarpti Açiklamasi O Anlar Kamerada
Olay, geçtigimiz hafta Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, arkadaslariyla ekmek almaya giden Mehmet Efe Toprak’a (15), basibos bir köpek saldirdi. Hayvanin havlamasi ile korkan genç, kendini yola atarken o sirada seyir halindeki bir minibüs Toprak’a çarpti. Kazanin etkisi ile metrelerce havaya uçan yarali, ailesi tarafindan hastaneye kaldirildi. Olay sonrasinda ayagi alçiya alinan genç, o anlarda çok korktugunu ifade ederken, kaza ani çevredeki güvenlik kameralarina anbean yansidi.

“Gözümü hastanede açtim, öldügümü sandim”

Kaza sonrasinda gözlerini hastanede açtigini söyleyen Mehmet Efe Toprak, “Ben arkadaslarim ile ekmek almaya gidiyordum. Bir dükkanin önünde duran sokak köpekleri havlamaya basladi.

Bende hayvanlardan korktum ve yola atladim. O sirada yoldan geçen bir araba bana çarpti. Gözümü açtigimda hastanedeydim ve öldüm sandim. Sonra etrafimdaki insanlari gördüm ve ölmedigimi anladim. Ayagimi alçiya aldiktan sonra beni hastaneden çikardilar” dedi.



“O an çok korktum”

Olayi anlatan görgü tanigi Necati Bülbül, “Arkadasim ile ekmek almaya çikmistik. Sokakta basibos gezen köpekler bize havlamaya basladi.

Arkadasimda korkarak kendini yola atinca araba çarpti. Ben o an çok korktum, kolunda bacaginda kan var sandim. Hemen babasina haber verdim ve hastaneye götürdü. Daha öncede burada köpeklerin havlamasi ile bazilarina araba çarpmisti” diye konustu.

Kaynak: İHA