Sokaga Birakilan Anne Ve Bebegine Sicak Yuva

Kahramanmaras’ta yardima muhtaç ve sokaga birakilan 11 günlük bebek ile annesi hayirseverlerin destegi ile hayata tutundu.

Sokaga Birakilan Anne Ve Bebegine Sicak Yuva
Onikisubat Ilçesi Yörük Selim Mahallesinde 11 günlük bebek ve 18 yasindaki annesi, babalari tarafindan sokaga atildigi iddiasi üzerine, mahalle muhtari girisimde bulundu. Hayirseverlerin destekleriyle sicak yuvalarina kavusan bebek ve annesi yeniden hayata tutundu.

Bebegin annesi ile birlikte sokaga atildigini ifade eden Yörük Selim Mahalle Muhtari Akif Nesnat, "Mübarek Ramazan ayinda yeni dogmus 11 günlük bebek 18 yasindaki annesi ile birlikte sokaga atilmis. Insanligini yitirmis baba el kadar bebegi ve annesini yapayalniz ortada birakip kaçmis. Yörük selim mahallesi muhtari olarak anne ve bebege sahip çiktik. Yasayabilmeleri için gerekli olan ev, ev esyalari gida mama bez giyim gibi bütün ihtiyaçlarini karsilamak için elimizden geleni yapacagiz. Vicdansiz merhametsiz insanlarin kötülügünü bir nebze olsun yok etmek görevimiz. Iyiligi çogaltip bu anne ve yavruyu güldürebilirsek ne ala. Cennet kokulu bu yavruyu sahipsiz birakmayacagiz” dedi.

Kaynak: İHA