Ankara Kent Gezilerine Ramazan Bayrami'nda Yogun Ilgi

Ankara Büyüksehir Belediyesi, çevre ilçelere düzenledigi kent gezileriyle vatandaslara baskenti tanitmaya devam ediyor.

Ankara Kent Gezilerine Ramazan Bayrami'nda Yogun Ilgi
Ankara Büyüksehir Belediyesi, kent tanitimini katkida bulunmak için çevre ilçelere düzenledigi kent gezileri Ramazan Bayrami’nda da devam ediyor. Kültür ve Sosyal Isler Daire Baskanligi Turizm Sube Müdürlügü, vatandaslarin sosyalleserek yasadigi kenti yakindan tanimasina imkân veren ücretsiz kent gezilerine gelen yogun talep yasaniyor.

Bayramda ilk kent gezisi Beypazari oldu

Ramazan Bayrami’nda Baskentlilerin ziyaret etmek için Baskent 153’e en çok kayit biraktigi ilçe Beypazari oldu. Sabahin erken saatlerinde otobüslerle gerçeklestirilen gezi programi, Beypazari Bag Evi’nde kahvaltiyla basladi.

Daha sonra Beypazari Kent Tarihi Müzesi’ni ziyaret eden vatandaslar, yöresel ürünlerin satildigi dükkânlardan da alisveris yaptilar.

Kent gezilerine katilmak isteyen vatandaslarin Baskent 153 üzerinden basvuru yapabilecegini belirten Kültür ve Sosyal Hizmetler Daire Baskanligi Turizm Sube Müdürü Aykut Çingir, “Ramazan Bayrami’nda ilk kez kent gezisi düzenledik. Vatandaslarimiz bayramda bile bu geziye yogun ilgi gösterdi. Beypazari’na 3 otobüsle geldik. Beypazari’ndaki Kent Tarihi Müzesi’ni ziyaret ettik. Geziye katilan vatandaslarimiz yerel esnaftan alisveris yaptilar ve hepsi geziden çok memnun kaldi” dedi.

Kaynak: İHA