Altindag Belediye Baskani Balci'dan Ilçe Sakinlerine Bayram Ziyareti

Altindag Belediye Baskani Asim Balci, Ramazan Bayrami dolayisiyla ilçede vatandaslari ziyaret etti. Vatandaslarla bayramlasan Baskan Balci, Çocuklara oyuncak hediye etti.

Altindag Belediye Baskani Balci'dan Ilçe Sakinlerine Bayram Ziyareti
Altindag Belediye Baskani Asim Balci, bayramda da hemserileriyle beraber oldu. Altindag’i mahalle mahalle gezen Baskan Balci, vatandaslarla bayramlasti. Baskan Balci, bayramlasma gezisinde Altindagli çocuklari da unutmadi. Çocuklara oyuncak hediye eden Baskan Asim Balci, Ramazan Bayrami’nda yüzleri güldürdü. Parklarda ve sokaklarda çocuklara oyuncaklar veren ve seker ikram eden Baskan Balci, tek tek fotograf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Sehit ailelerini unutmadi

Baskan Balci sehit ailelerini de unutmadi. 2006 yilinda, Hakkari’nin Çukurca Ilçesi’nde teröristlerin dösedigi mayinin patlamasi sonucu sehit olan Piyade Tegmen Ömer Azak’in ailesini ziyaret eden Baskan Balci, sehit ailesinin yüzünü güldürdü.

“Kocaman bir aileyiz”

Ramazan Bayrami’na kavusmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Baskan Balci, "Ramazan ayi boyunca vatandaslarimizla beraber iftar yapip oruçlarimizi açtik. Ramazan Bayrami’nda da vatandaslarimizla beraber olmak istedik. Halkimizla kucaklastik, bayramlastik. Ilçenin bütün mahallelerine gittik. Altindag’da biz, sevgi dolu, kocaman bir aileyiz. Bu bayram çocuklarimizi da unutmadik. Altindag’daki binlerce çocuga oyuncaklar hediye ederek bayram sevinçlerine ortak olduk. Yüce Allah bizlere nice nice bayramlara kavusmayi nasip etsin. Ramazan Bayrami’ndan sonra da yine vatandaslarimizla iç içe olmayi sürdürecegiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA