Bahçelievler'de Feci Kaza Açiklamasi Abla Kardese ISKI Kamyonu Çarpti

Bahçelievler’de ISKI’ye ait kanal temizleme kamyonun çarptigi genç kiz, yol kenarina savrulurken kardesi ise kamyonun altinda kalarak yaralandi. Yasanan feci kaza güvenlik kamerasina yansidi.

Bahçelievler'de Feci Kaza Açiklamasi Abla Kardese ISKI Kamyonu Çarpti
Kaza, saat 17.30 siralarinda Bahçelievler Kocasinan Mahallesi Sakip Sabanci Caddesi üzerinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, ISKI’ye ait kanal temizleme kamyonu, caddenin karsisina geçmeye çalisan abla kardese çarpti. Kamyonun çarpmasiyla abla yol kenarina savrulurken, 12 yasindaki kardesi Çaglar D. kamyonun altinda kalarak yaralandi. Olayi gören çevredeki vatandaslar çocuk ve ablasina yardima kostu. Vatandaslarin çabasi çocugu sikistigi yerden çikarmaya yetmedi. Ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerini çocugu sikistigi yerden çikararak saglik ekiplerine teslim etti. Hastaneye kaldirilan 12 yasindaki Çaglar D.’nin tedavisinin sürdügü ögrenildi. Araç sürücü ise polis ekipleri tarafindan ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

“Arka lastik bacaklarinin üstünden geçti çocugun”

Kazayi görenlerden Özay Akbay “Bir arkasinda olan araç bendim. Yaya yoluna bir metre kala aldi altina çocugu. Ben soktayim simdi kendimde degilim. Bir tanesinin üstünden geçtigini gördüm. Bir tanesi düstü. Arka lastik bacaklarinin üstünden geçti çocugun. Arabami saga çektim kamyonun altina girdim çikarmaya çalistim çocugu. Ayni emsal evladim var benim. Çocugu öyle görünce çok etkilendim. Tek istegim çocugun saglik durumuyla ilgili bilgi almak. Oraya gidip çocuga bakacagim” dedi.

Kaynak: İHA