Kuaförlerden Gönüllere Dokunan Hizmet

Kisisel bakimlarini göremeyen yaslilar için yüzleri güldüren sosyal hizmet projesini yeniden hayata geçiren Mustafakemalpasa Belediyesi, gönüllü kuaför ve berberlerle gönüllere dokunan bir hizmete daha imza atti.

Kuaförlerden Gönüllere Dokunan Hizmet
Mustafakemalpasa Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü tek basina yasayan, hasta, yasli tüm vatandaslarin kisisel bakim, saç kesimi, saç tirasi hizmetlerini ayaklarina getirerek, kisisel bakim ihtiyaci olan vatandaslarin evlerine gelen gönüllü kuaförlerle birlikte, tüm kisisel bakimlarini gerçeklestirdi. Mustafakemalpasa’nin 131 mahallesinde yasayan yaslilara 365 gün elini uzatarak yüzlerini güldüren Mustafakemalpasa Belediyesi, pandemi dönemi boyunca Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleriyle yaslilarin fatura, gida, ilaç, ambulans gibi birçok alanda ihtiyacini karsilamisti Bu hizmetlerin yani sira, ‘’BIZ GELDIK’’ ekibi ile her pazartesi ve Persembe günleri pazar yerlerinin basinda durarak pazar arkadasi olarak, alisveris yapan vatandaslari evlerine kadar birakan ekip yaslilar tarafindan tam not aldi. 2019 yilindan bu yana, ihtiyaç sahiplerinin evlerine ‘’Bir dokunusla degisen hayatlar’’ projesiyle hane hane gezip temizlik hizmetini göremeyen vatandaslarin hayatlarina dokunan Mustafakemalpasa Belediyesi, hali hazirda hayata geçirilecek birçok projenin oldugu müjdesini verdi.

Göreve geldigi ilk günden bu güne her firsatta ve kurdugu her ekibin içerisinde yasli, ihtiyaç sahibi engelli vatandaslarini unutmayan Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, ’’Pandemi sürecinde çagri merkezimize gelen yogun talepler üzerine kurdugumuz ekip ile yaslilarla özel olarak ilgilenip, ihtiyaçlarini sorunsuz halledebilmelerini sagladik. Yaslilar, engelliler, ihtiyaç sahipleri bizim kirmizi çizgimiz. Onlarin rahati ve huzuru bizlerin mutlulugu demektir. Projemize gönüllü olarak katilip isimsiz kahraman olarak bizlerle isbirligi yapan kuaför ve berber arkadaslarima çok tesekkür ediyorum. Projelerimizle birlikte gönüllere dokunmaya devam ediyoruz, devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA