Ikiz Yegenlerini Öldüresiye Döven Amcaya Ev Hapsi

Kagithane’de eli sopali iki amca, anne ve babalari bosanan ikiz yegenlerini sokak ortasinda öldüresiye dövmüstü. Çaglayan Polis Merkezi Amirligi ekipleri tarafindan yakalanan iki amcadan biri ev hapsi sartiyla digeri ise adli kontrolle serbest birakildi.

Ikiz Yegenlerini Öldüresiye Döven Amcaya Ev Hapsi


Kagithane Çaglayan’da geçtigimiz Persembe günü saat 22.00 siralarinda meydana gelen olayda, ilçede yasayan Özgül K. ve esi Mehmet Emin K. bir süre önce bosanmaya karar vermisti. Bu süreçte ikilinin ikiz çocuklari olan E.K. (17) ve B.K. (17) iddiaya göre, bosanma asamasinda annelerine hak vererek destekte bulunmustu. Bu sebeple iki çocuklar amcalari tarafindan tehdit edilmeye baslanmisti.

AMCALARI TARAFINDAN SOPALARLA DÖVÜLMÜSLERDI

Ikiz kardesler evlerine dönerken amcalari Yilmaz K. (32) ve Ömer K. (26) tarafindan araçla yollari kesilmisti. Iki kardes, amcalari tarafindan sokak ortasinda sopalarla dövülmüstü. Sesleri duyan çevredekiler duruma tepki gösterince saldirgan 2 amca çevredekilere bagirarak karsilik vermisti. Sahislar daha sonra da geldikleri araçla olay yerinden kaçmisti. Vatandaslarin ihbari üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edilmis, kollarindan ve bacaklarindan yaralanan iki kardes ambulansla hastaneye kaldirilarak tedavi altina alinmisti. Darp anlari ise kameralara yansimisti.

AMCALARDAN BIRINE EV HAPSI VERILDI

Olayin ardindan ikiz kardeslerin sikayeti üzerine Kagithane Ilçe Emniyet Müdürlügü Çaglayan Polis Merkezi Amirligi ekipleri, süpheli Yilmaz K. ile kardesi Ömer K.’yi kiskivrak yakaladi. Gözaltina alinan iki saldirgan amcaya ifadesi alinarak “kasten yaralama” suçundan adli islem yapildi. Emniyette islemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen Yilmaz K. adli kontrol sartiyla tutuksuz yargilanmak üzere serbest birakilirken, kardesi Ömer K.’ye ise adli kontrol hükümleri uygulanarak ev hapsi verildi.

(Dogan Can Cesur - IHA)
Kaynak: İHA