Deneyimli Siyasetçi Fikri Saglar, Baskan Günel'le Görüstü

Kültür Turizm ve Devlet eski Bakani Fikri Saglar, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’i ziyaret etti. Yerel yönetimlerin basinda genç ve dinamik baskanlar görmekten mutluluk duydugunu belirten Fikri Saglar “Çalismalarinizi yakindan takip ediyorum. Basarilariniz sayesinde Kusadasi’nin yildizi parliyor. Türkiye’de herkes Kusadasi’ni konusuyor” dedi.

Deneyimli Siyasetçi Fikri Saglar, Baskan Günel'le Görüstü


Kusadasi Belediyesi eski Baskani M. Lütfi Suyolcu’nun 27. ölüm yil dönümü anma törenine katilmak üzere Kusadasi’na gelen Kültür Turizm ve Devlet eski Bakani Fikri Saglar, Baskan Ömer Günel’e nezaket ziyaretinde bulundu. Baskanlik makaminda gerçeklesen ziyarete Belediye Meclis Üyeleri Fahrettin Çiçek ve Efe Berberoglu, CHP Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek, parti yöneticileri ile Kusadasi Esnaf ve Çalisanlari Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Çaglayan Erdem katildi.



“Kusadasi’nin yildizi parliyor”

Ziyarette konusan Kültür Turizm ve Devlet eski Bakani Fikri Saglar, “Yerel yönetimlerin basinda sizin gibi genç, dinamik ve basarili baskanlar görmekten mutluluk duyuyorum. Göreve geldiginiz günden bu yana hayata geçirdiginiz projeler ve yaptiginiz yatirimlar sayesinde Kusadasi’nin yildizi parlamaya basladi.

Kentteki degisimi hissedebiliyorsunuz. Vizyonu çok açik olan bir belediye baskanisiniz. Türkiye’de herkes Kusadasi’ni konusuyor. Ayrica Kusadasi Belediyesi eski Baskani M. Lütfi Suyolcu’yu anma etkinligine verdiginiz destek dolayisiyla da tesekkür etmek istiyorum” dedi.



Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel ise deneyimli siyasetçi Fikri Saglar’i Kusadasi’nda agirlamaktan dolayi büyük mutluluk duyduklarini belirterek, “Bizim için çok degerli bir siyasetçisiniz. Türkiye’nin sizin gibi deneyimli politikacilara çok ihtiyaci var. Sizlerden ögrenecegimiz çok sey var” diye konustu.

Kaynak: İHA