Falezler Üzerindeki Manzara Keyfi Hastanede Bitti

Antalya’da falezler üzerine manzara izlemeye çikan kisi dengesini kaybederek yaklasik 15 metre yükseklikten kayalik alana düstü. Denizden alinamayan sahis itfaiye ekiplerinin çalismasiyla kurtarildi.

Falezler Üzerindeki Manzara Keyfi Hastanede Bitti
Edinilen bilgiye göre olay, saat 22.30 sirasinda Muratpasa ilçesi Karaalioglu Parki Falezlerde meydana geldi. 39 yasindaki Ugur Ü., aksam saatlerinde manzara izlemek için falezler üzerine geldi. Bir süre burada fotograf çekip, manzara izleyen Ugur Ü., bir anda dengesini kaybederek yaklasik 15 metre yükseklikten kayalik alana düstü. ‘Yardim edin’ seslerini duyan vatandaslar durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla bölgeye polis, saglik ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sahsa karadan ulasilamamasi ihtimaline karsin, deniz polisinden de yardim istendi. Kisa sürede bölgeye gelen itfaiye, ilk olarak sahsin yerini belirledi ve kurtarma çalismalarina basladi.

Halat sistemi ile Ugur Ü.’nün yanina ulasan itfaiye ilk müdahalenin ardindan kasik sedyeye aldigi yarali sahsi yukari çekmeye basladi.

Vatandaslarin da yardimiyla Ugur Ü., güvenli bölgeye çikarildi. Ambulansa alinan Ugur Ü., ambulansla hastaneye kaldirildi. Ekiplerin basarili kurtarma çalismalarini vatandaslar alkisla kutladi. Bazi merakli vatandaslar ise çalismalari merakli gözlerle takip etti.
Kaynak: İHA