Bursa'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 6 Yarali

Bursa’nin Inegöl ilçesinde cip, hafif ticari araç ve elektrikli bisikletin karistigi zincirleme kazada 6 kisi yaralandi. Kaza ani güvenlik kameralarina yansidi.

Bursa'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 6 Yarali
Kaza, Osmaniye Mahallesi Altay Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gaziler Sokak’tan Altay Caddesi’ne dogru çikan Rana Y. (24) yönetimindeki 16 KRA 54 plakali cip, Fuat K. (35) yönetimindeki 16 Y 5277 plakali hafif ticari araca yandan çarpti. Çarpismanin etkisiyle savrulan hafif ticari araç ise yol kenarinda seyir halinde olan Isa E. (22) yönetimindeki elektrikli bisiklete çarpti. Kazanin siddetiyle araçlarin sürücüleri ile cipteki yolcular Tugçe Nehir Ç. (11), Eylül Ç. (30) ve elektrikli bisikletin arkasinda oturan yabanci uyruklu Allavi Elbasra (21) yaralandi. Olay yerine çok sayida saglik ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara olay yerinde yaptigi ilk müdahalesinin ardindan Inegöl Devlet Hastanesine kaldirildi. Yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Kaza ani bir isyeri güvenlik kameralarina yansidi.

Polis kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA