Kepsut'ta Minik Adimlarla El Ele Senligi

Kepsut’a bagli Isaalan kirsal mahallesinde egitim gören ana sinifi ve birinci sinif ögrencilerinin ihtiyaç ve isteklerinin karsilandigi “Minik Adimlarla El Ele” projesi basariyla tamamlandi. Kepsut Belediyesi ile Kepsut Meslek Yüksekokulu hocalarinin düzenledigi etkinlikte ana sinifi ve birinci sinif ögrencilerine kiyafet ve ayakkabi hediye edildi.

Kepsut'ta Minik Adimlarla El Ele Senligi
Kepsut’un Isaalan kirsal mahallesinde egitim gören ana sinifi ve birinci sinif ögrencilerinin ihtiyaçlarini gidermeye yönelik hazirlanan proje çerçevesinde köyde senlik düzenlendi.

Kepsut Meslek Yüksekokulu egitmenlerinden Damla Sahilli, Aylin Varis, Aysegül Örs ve Merve Ay’in yardimlari ve Kepsut Belediyesi’nin katkilariyla “Minik Adimlarla El Ele” projesi hayata geçirildi. Kepsut belediyesinin de büyük katki verdigi etkinlik çerçevesinde meslek yüksekokulu hocalari ana sinifi ve birinci sinif ögrencileriyle bir araya geldi. Çocuklara kiyafet ve ayakkabi hediye edilen etkinlikte meslek yüksekokulu egitmenleri çocuklarla oyunlar oynayarak güzel bir gün geçirdi.

“Minik Adimlarla El Ele” projesini gerçeklestiren meslek yüksekokulu hocalari kendilerine destek olan Kepsut MYO Müdürü Prof. Dr. Sükrü Hakan Atalgin ve Kepsut Belediye Baskani Ismail Cankul’a tesekkür ettiler. MYO hocalari bu tür desteklerinin her zaman devam edecegi bilgisini de paylasti.
Kaynak: İHA