Ahmet Tevfik Ozan Fuar Ve Kongre Merkezi, Elazig'in Çehresini Degistirdi

Elazig Belediyesi tarafindan hizmete sunulan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi kentin çehresini degistirdi. Ramazan ayinda fuar ve kongre merkezi yaklasik 200 bin kisiyi agirlarken, ardindan düzenlenen etkinlerle de binlerce kisiye ev sahipligi yapti.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar Ve Kongre Merkezi, Elazig'in Çehresini Degistirdi
Elazig Belediye Baskani Sahin Serifogullari’nin sehrin gelecek vizyonuna deger kazandiran projeleri arasinda yer alan Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, açilisinin ardindan sehre yepyeni bir soluk kazandirdi. Fuar ve Kongre Merkezi tam donanimli yapisiyla sanatsal ve kültürel etkinliklere ev sahipligi yapmasiyla bir çekim merkezi olma yolunda ilerliyor. Bu çerçevede Ramazan ayi etkinliklerinde Fuar ve Kongre Merkezi yaklasik 200 bin kisiyi agirladi. Ramazan ayi etkinliklerinin ardindan Elazig Belediyesi tarafindan düzenlenen bayram konserlerinde de binlerce kisiyle bayram coskusu paylasildi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, bünyesindeki toplam 6 bin metrekare kapali fuar ve sergi alani, çok amaçli salonlari, toplanti salonu, fuaye alani, restoran, kafeterya, ofisler, 145 araçlik kapali, 42 araçlik açik otoparkiyla da tam kompleks yapi niteligi tasiyor.
Kaynak: İHA