Manisa'yi Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu Heyecani Sardi

Vestel, Manisa Büyüksehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi isbirliginde bu yil ilk kez düzenlenecek olan Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu, 15 Mayis Pazar günü saat 09.00’da kosulacak. Manisa Büyüksehir Belediyesi, maratonda trafige kapatilacak yollari bildirerek, herhangi bir magduriyet yasanmamasi için uyarida bulundu.

Manisa'yi Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu Heyecani Sardi
Vestel ve Manisa Büyüksehir Belediyesi isbirligiyle düzenlenecek olan Uluslararasi Vestel Manisa Yari Maratonu, 14 Mayis Cumartesi günü çocuk kosusu; 15 Mayis Pazar günü de yari maraton kosusuyla baslayacak. Maratonda 15 Mayis Pazar günü 07.00-12.00 saatleri arasinda bazi yollar trafige kapali olacak, bazi yollar da polis kontrolünde açik olacak. Konu ile ilgili Manisa Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamada, trafige kapali olacak yollarda herhangi bir magduriyet yasanmamasi adina tedbirli olunmasi belirtildi.

Pazar günü trafige kapali yollar

Birlik Caddesi, Muhsin Yazicioglu Caddesi, Üngör Çalisir Caddesi, Mustafa Kemal Bulvari, Malazgirt Caddesi, Cumhuriyet Bulvari, Mimar Sinan Bulvari Manisa Giris Yönü, Izmir Caddesi, Hükümet Caddesi, 8 Eylül Caddesi, Tarzan Bulvari, 19 Mayis Bulvari.

Polis kontrolünde açik yollar

Murat Caddesi, Manisa Çevre Yolu, Bahri Saritepe Caddesi, Kumludere Caddesi (Kirmizi Köprü), Mehmet Akif Ersoy Caddesi Lale Meydani Gidis Yönü, Ibrahim Gökçen Bulvari, Mimar Sinan Bulvari Izmir Gidis Yönü, Tevfikiye Caddesi, Mustafa Kemal Bulvari OSB Giris Yönü.
Kaynak: İHA