Karatay Belediyesi'nden 3 Yeni Emekli Konagi

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediyesi; Orhangazi, Mengene ve Kalenderhane mahalle sakinlerinden gelen yogun talep üzerine üç mahalleye de emekli konagi açti. Söz konusu yeni projelerle ilçedeki emekli konagi sayisini yükselttiklerini belirten Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, “Hemsehrilerimizin hayatina dokunan projeler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi'nden 3 Yeni Emekli Konagi
Karatay Belediyesi, fiziki belediyecilik hizmetlerinin yani sira birçok sosyal projeyi de hayata geçirmeye devam ediyor. Karatay Belediyesi tarafindan hizmete sunulan Karatay Emekli Konaklari da, ilçenin dört bir yaninda binlerce vatandasa hizmet veriyor. Emekli konaklari, bir yandan vatandaslarin dinlenmesine imkan sunarken; Karatay Belediyesi tarafindan düzenlenen birçok kültürel gezi ve etkinlikler sayesinde de emeklilerin sosyallesmelerine önemli katki saglaniyor. Karatay Belediyesi olarak ilçenin dört bir yaninda vatandaslarin rahati, huzuru ve sosyallesmesine destek olduklarini ifade eden Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca; bu çerçevede ilçeye 3 yeni emekli konagi daha kazandirdiklarini söyledi.



“Konaklar vatandaslarimizin yasamina önemli katkilar sunuyor”

Karatay Belediyesi Emekli Konaklarinda emeklilerin rahat ve huzurlu bir ortamda dostlariyla güzel vakit geçirdiklerini aktaran Baskan Hasan Kilca, “Binlerce emeklimiz bu hizmetimizden yararlaniyor. Hizmet güzel olunca diger mahallelerimizden de bu yönde talepler geliyor. Hemsehrilerimizin talepleri dogrultusunda Orhangazi, Mengene ve Kalenderhane mahallelerimize de 3 yeni emekli konagi kazandirdik. Böylelikle ilçemizdeki emekli konagi sayimiz yükseldi. Bizleri bugünlere ve gelecege hazirlayan büyüklerimiz bizim için çok kiymetli. Emekli konaklarimizdan faydalanan vatandaslarimiza yönelik sosyal, kültürel ve egitime dönük birçok etkinlik yapiyoruz. Emeklilerimizin iyi ve kaliteli zaman geçirmelerini amaçliyoruz. Yani hemsehrilerimizin hayatina dokunan projeler üretiyoruz. Insallah bugüne kadar oldugu gibi önümüzdeki dönemlerde de Karatayli hemsehrilerimiz için çok daha güzel projelerle vatandaslarimizin hizmetinde olmaya devam edecegiz. Ilçemize kazandirdigimiz 3 yeni emekli konagimizin hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA