Istanbul'da Kazada Sehit Olan Polise Gözyasi

Istanbul Sultanbeyli’de görevi basinda sehit olan polis memuru Hüseyin Duman(24), memleketi Ordu’nun Ünye ilçesinde gözyaslari arasinda topraga verildi.

Istanbul'da Kazada Sehit Olan Polise Gözyasi
Sultanbeyli ilçesi Hasanpasa Mahallesi Fatih Bulvari üzerinde dün ’dur’ ihtarina uymayan süpheli bir araci takibe alan Istanbul Emniyet Müdürlügü Önleyici Hizmetler Sube Müdürlügüne bagli motosikletli polis ekibi, kavsaktan çikan tir ile kazaya karismis, trafik kazasinda ayni motosiklette bulunan 2 polis memuru agir sekilde yaralanmisti.

Yaralanan ve bilinci kapali halde hastaneye kaldirilan polislerden Hüseyin Duman (24), yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak sehit olmustu. Tir sürücüsü V.G., kaçan süpheli aracin sahibi B.A. ve kaçan araç sürücüsü M.A.A.ile otomobil içinde bulunan Y.G., F.E.B., O.Ö. ve H.I.E. isimli kisiler süpheli sifatiyla yakalanarak gözaltina alinmisti.

3 yillik polisti

Mustafa ve Sultan Duman çiftinin oglu ve henüz 3 yillik polis memuru olan Hüseyin Duman’in cenazesi, Istanbul Il Emniyet Müdürlügü’nde düzenlenen törenin ardindan askeri uçakla Samsun-Çarsamba Havalimani’na gönderildi. Buradan konvoy halinde yola çikan sehit cenazesi, sonrasinda ise memleketi Ordu’nun Ünye ilçesine getirildi.



Henüz 2 aylik evliydi

Sehit polis memuru Hüseyin Duman için Ünye Cumhuriyet Meydani’nda cenaze töreni düzenlendi.

Henüz 2 aylik evli olan sehit polisin cenazesine katilan çok sayida vatandas meydani doldurdu. Alinan helalligin ardindan sehidin özgeçmisi okundu. Ikindi namazi sonrasi cenaze namazi kilindi. Kilinan cenaze namazinin ardindan sehit cenazesi, Aydintepe Mahallesi’ndeki mezarliga defnedildi. Cenaze namazi sonrasi sehit esi Müge Duman ile ailesinin tabuta sarilarak gözyasi dökmesi ve feryatlari yürekleri dagladi.

Sehit Hüseyin Duman için düzenlenen cenaze törenine Içisleri Bakan Yardimcisi Ismail Çatakli, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktas, Ordu Valisi Tuncay Sonel, CHP Milletvekili Mustafa Adigüzel, Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr.Mehmet Hilmi Güler, Il Emniyet Müdürü Dogu Ates, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Numan Öksüz, Ünye Belediye Baskani Hüseyin Tavli, sehit yakinlari ve çok sayida vatandas katildi.

Kaynak: İHA