Çorum'da Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Agir, 2 Yarali

Çorum Sanayi Sitesi’nde, içerisinde 2 kisinin bulundugu otomobile düzenlenen silahli saldirida 1’i agir iki kisi yaralandi.

Çorum'da Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Agir, 2 Yarali
Olay gece saatlerinde Küçük Sanayi Sitesi 11. Cadde’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre A.K. ve E.T., site içerisinde bulunan isyerlerinin önünde araç içerisinde oturduklari esnada iddiaya göre A.K.’nin husumetli oldugu Y.K. ve Ö.K. kardesler tarafindan pompali tüfeklerle saldiriya ugradilar.

Içerisinde bulunduklari araca yüzlerce saçma isabet eden A.K. vücudunun çesitli yerlerinden agir yaralanirken arkadasi E.T. ise dizinden yaralandi. Olay sonrasi saldiriyi düzenleyen sahislar kiralik bir araçla bölgeden uzaklastilar.

Ihbar üzerine olay yerine çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Silahli saldirida agir yaralanan A.K., 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardindan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak ameliyata alinirken diger yarali ise sitede faaliyet gösteren bir esnaf tarafindan hastaneye getirilerek tedavi altina alindi.

’Kaçan süphelilerden birisi yakalandi’

Saldirinin ardindan kiraladiklari araçla olay yerinden kaçak sahislarin yakalanmasi için baslatilan çalisma sirasinda esnasinda firari saniklar Y.K. ve Ö.K. adli kardesler ile polis ekipleri arasinda Çorum-Ortaköy yolu üzerinde yasanan kovalamaca sonrasi süpheliler yakalanacaklarini anlayinca araci birakarak yaya olarak izlerini kaybettirmeye çalistilar. Polis ekipleri tarafindan bölgede yapilan aramalar sonucu süpheli sahislardan Y.K. yakalanarak gözaltina alinirken kardesi Ö.K.’nin yakalanmasi için baslatilan çalismalarin devam ettigi ögrenildi.

Olayla ilgili olarak baslatilan sorusturmanin devam ettigi ögrenildi.
Kaynak: İHA