Baskan Çolakbayrakdar Özel Çocuklarin Sergisini Açti

Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, engelli çocuklarin el emegi göz nuru eserlerinin yer aldigi serginin açilisini gerçeklestirdi.

Baskan Çolakbayrakdar Özel Çocuklarin Sergisini Açti


Sergi açilisina; Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar’in yani sira Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Cüneyd Özdemir, Istikbal Bakim, Rehabilitasyon ve ADM Müdürü Sevgi Öztürk, çocuklarin aileleri ve vatandaslar katildi.

Serginin açilisini gerçeklestiren Baskan Çolakbayrakdar, gençlerle yakindan ilgilenip sohbet etti. Onlarin gönüllerine dokunan Baskan Çolakbayrakdar, el emegi göz nuru ürünler hakkinda gençlerden bilgi aldi. Stantlari begeniyle inceleyen Baskan Çolakbayrakdar, ortaya çikan eserleri oldukça basarili buldugunu belirterek, çocuklari tebrik etti.

Onlarla birlikte olmaktan dolayi büyük bir mutluluk duydugunu belirten Baskan Çolakbayrakdar, “Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü’ne bagli olarak faaliyet gösteren Istikbal Bakim, Rehabilitasyon ve ADM Müdürlügü tarafindan düzenlenen; engelli çocuklarimizin yaptigi sergi açilisini gerçeklestirdik. Burada, çocuklarimizin hocalarinin destekleriyle yapmis olduklari ürünleri gezdik. Hakikaten sevgilerini katarak yapmis olduklari ürünler, her biri birbirinden degerli ve güzel olmus. Birçok sergiyi geziyoruz, birçok açilisa katiliyoruz ve birbirinden farkli etkinliklerde oluyoruz ama engelli kardeslerimizin yapmis olduklari bu ürünler, hepsinden çok daha farkli ve degerlidir. Bütün hemsehrilerimizi el emegi sergiye davet ediyorum. Her zaman engellilerin yaninda yer aldik. Kocasinan Belediyesi olarak bizler bir gün degil, her gün engellilerle beraberiz” ifadelerini kullandi.

Çocuklar ise her zaman destek veren Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA