Baskan Çerçi Ilkokul Ögrencileriyle Bulustu

Yunusemre Belediyesi’nin katkilariyla hayata geçirilen ’Minik Dislere Büyük Dokunuslar’ Projesi çerçevesinde ilçedeki okul ve kreslerde ögrencilere agiz-dis sagligi egitimi düzenlenirken bir taraftan da dis taramasi gerçeklestiriliyor. Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi de projenin uygulandigi Cumhuriyet Ilkokulu’nda ögrenciler ile bulustu.

Baskan Çerçi Ilkokul Ögrencileriyle Bulustu
Yunusemre Belediyesi, Koruyucu Dis Hekimligi Dernegi ile hayata geçirilen Minik Dislere Büyük Dokunuslar Projesi çerçevesinde ögrencilere ‘Çikolatami az yerim, dislerimi çok firçalarim’ sloganiyla agiz ve dis sagliginin önemini ve dis bakiminin nasil yapilmasi gerektigini anlatiliyor. Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi de Cumhuriyet Ilkokulu’nda ögrenciler ile bir araya gelerek Koruyucu Dis Hekimligi Dernegi Baskani Faruk Tomruk’un ögrencilere anlattigi egitime katildi.

Etkinlige Baskan Çerçi’nin yani sira Ilçe Milli Egitim Müdürü Yildiray Demirtas, Belediyesi Saglik Isleri Müdürü Arzu Yerkazanoglu ve ögrenciler katildi.

Ögrencilerin yogun ilgi gösterdigi Baskan Çerçi, “Okullarimizdaki evlatlarimizin agiz ve dis sagligini ögrenmesi amaciyla Minik Dislere Büyük Dokunuslar projesinde, ilçede bulunan ögrencilere agiz ve dis sagligi egitimi ve taramasi devam ediyor. Gelecegimiz olan evlatlarimizin sagligi için hiç durmadan çalisacagiz.” dedi.

Kaynak: İHA