Yasli Adamin Ölümüne Sebep Olan Bakici Tutuklandi

Izmir’in Konak ilçesinde, 65 yasindaki yasli adamin bakicisinin iteklemesi sonucu basini yere vurarak hayatini kaybetmesiyle ilgili gözaltina alinan bakici tutuklandi. Süphelinin emniyetteki ifadesinde, "Üzerime gelince ittirdim ve yere düstü" diyerekten olayi itiraf ettigi ögrenildi.

Yasli Adamin Ölümüne Sebep Olan Bakici Tutuklandi
Olay, dün saat 09.00 siralarinda Kiliç Reis Mahallesi 319 Sokakta bulunan bir apartman dairesinde meydana geldi. Alinan bilgiye göre bakicisi G.B. (53) ile birlikte yasayan Sait Ali Büyükbas (65) ile kadin bakicisi arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine evin salonunda arbede çikti. Bu esnada G.B.’nin itmesi sonucu basini yere vuran Sait Ali Büyükbas, kanlar içerisinde yere yigildi. Sait Ali Büyükbas’in hareketsiz yerde yattigini gören bakici G.B., durumu polis ve saglik ekiplerine bildirdi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede talihsiz adamin hayatini kaybettigi belirlendi. Büyükbas’in cenazesi, savci tarafindan yapilan incelemenin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Bakici tutuklandi

Bakici G.B. ise polis ekiplerince gözaltina alinarak polis merkezine götürüldü. G.B.’nin sorgusunda, “Olur olmaz seyleri bahane edip bana hakaret etti. Bu yüzden tartismaya basladik. Üzerime gelince de ittirdim ve yere düstü" dedigi ileri sürüldü. Ifadesinin ardindan adliyeye sevk edilen zanli, çikarildigi mahkemece tutuklandi.
Kaynak: İHA