Köycegiz'de Halk Toplantilari Devam Ediyor
Mugla’nin Köycegiz ilçesinde daha önce Gülpinar ve Ulucami Mahallelerinde yapilan halk toplantilarindan sonra Gelisim ve Yeni Mahallelerde halk toplantilari yapildi.

Köycegiz Kaymakami Mustafa Maslak baskanliginda Köycegiz Gelisim ve Yeni Mahallede halk toplantisi gerçeklestirildi.
Heyet vatandaslarin sorunlarini ve taleplerini dinledi. Gerekli notlar alindi. Toplantida Gelisim Mahallesi Muhtari Ali Örnek, Yeni Mahalle Muhtari Hatice Can mahalleleriyle ilgili sunum gerçeklestirdi. Halk toplantisinda vatandaslarin sorun ve önerileri dinlenerek, sorunlarin çözümü konusunda nelerin yapilabilecegi anlatildi. Toplantiya Köycegiz Kaymakami Mustafa Maslak, Köycegiz Belediye Baskani Kamil Ceylan, daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum örgütleri ile vatandaslar katildi.
Köycegiz Kaymakami Mustafa Maslak, bu tür faaliyetlerin devlet vatandas bulusmasini sagladigini, sorunlari yerinde tespit etmek açisindan önemli oldugunu ifade etti.
Köycegiz de halkla iletisime büyük önem verdiklerini söyleyen Baskan Kamil Ceylan da, "Vatandaslarimizla her zaman bir aradayiz. Sikintilarini dinleyip dertlerini çözmeye çalisiyoruz. Vatandaslarimizin sorunlarini, istek ve taleplerini dinliyoruz. Hizmetlerimiz bu sekilde devam ediyor. Daha farkli etkinliklerle de sürekli halkimizla bir araya geliyoruz ve gelmeye devam edecegiz’’ dedi.
