Kusadasi'nda Firinlara Ramazan Denetimi

Kusadasi Belediyesi, Ramazan ayi nedeniyle firinlarda yaptigi hijyen ve gida güvenligi denetimlerini artirdi. Baskan Ömer Günel, gida ürünü satan isletmelere yönelik kontrollerin sürecegini belirterek isletmelerin halk sagligi ihlali yapmalarina izin vermeyeceklerini söyledi.

Kusadasi'nda Firinlara Ramazan Denetimi


Kusadasi Belediyesi, kent genelindeki firinlara yönelik yaptigi denetimlerine Ramazan Ayi’nda da devam ediyor. Zabita Müdürlügü ekipleri ile gida mühendisleri tarafindan yapilan denetimlerde firinlarin imalathane bölümlerinin, un depolarinin ve üretim malzemelerinin hijyen kurallarina uygunlugu kontrol ediliyor. Denetimlerde ayrica pide ve ekmekler tartilarak gramajlarinin belirlenen standartlarda olup olmadigina bakiliyor.

Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Zabita Müdürlügü ekiplerinin gida ürünü pazarlayan isletmelere yönelik denetimlerinin düzenli olarak devam edecegini belirterek “Vatandaslarimizin sagligi bizim için her seyden daha önemli. Hemsehrilerimizin sagligina zarar verecek ürün satan isletmelere izin vermeyecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA