Gümüshaneliler, Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi

Beyoglu Belediyesi ve Gümüshaneliler Dernegi tarafindan düzenlenen iftar programinda, Istanbul’da yasayan Gümüshaneliler bir araya geldi.

Gümüshaneliler, Iftar Yemeginde Bir Araya Geldi


Beyoglu Belediyesi ve Gümüshaneliler Dernegi tarafindan iftar yemegi verildi.

Hasköy Kültür ve Gösteri Merkezi’nde düzenlenen iftar yemegine Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz’in yani sira birçok Gümüshaneli vatandas katildi.

Vatandaslar iftarlarini açtiktan sonra ilahiler esliginde keyifli vakit geçirdi.

"Her aksam burada iftar soframizla bulusacagiz"

Ramazan ayi boyunca çesitli etkinliklerin düzenlenecegini ve iftar sofrasinda bir araya gelinecegini belirten Beyoglu Belediye Baskani Haydar Ali Yildiz, "Insallah Ramazan ayi boyunca burada hemserilerimizle bir araya gelecegiz. Bu aksam Gümüshaneli hemserilerimizle bir aradayiz. Tabi 2 yildir bir araya gelemedik. Iftar yapamadik. Simdi derneklerimizle bir araya geldik. Her aksam burada iftar soframizla bulusacagiz. Allah birligimizi daim eylesin. Ramazan ayinda coskuyla heyecanla yasamayi bizlere nasip etsin. Burada gençlerin ve çocuklarin olmasi beni ayrica mutlu ediyor. Beyoglu özellikle gençler ve çocuklar konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalisiyoruz. Ramazanimiz mübarek olsun" diye konustu.

Kaynak: İHA