Istanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktas Açiklamasi 'Biz De Tüm Vatandaslarimizi Kan Vermeye Davet Ediyoruz'

Türk Polis Teskilatinin 177. Kurulus Yildönümü’nde Istanbul Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas, Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü Bayrampasa Yerleskesi’nde polisler ile iftar yapti. Iftardan sonra Kizilay’a kan bagisinda bulunan Zafer Aktas, "Biz de tüm vatandaslarimizi kan vermeye davet ediyoruz" dedi.

Istanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktas Açiklamasi 'Biz De Tüm Vatandaslarimizi Kan Vermeye Davet Ediyoruz'


Polis Teskilatinin 177. Kurulus Yildönümünü kapsaminda Istanbul Il Emniyet Müdürlügü Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü Bayrampasa Yerleskesi’nde iftar programi düzenlendi.

Programin baslangicinda Çevik Korosu sarkilar ve türküler söyledi.

Programa Istanbul Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas ve sube müdürleri katildi.

Programda konusan Istanbul Il Emniyet Müdürü Zafer Aktas, “Özellikle ilimizde meydana gelen ulusal ve uluslararasi kongreler, etkinlikler, uluslar ve uluslararasi müsabakalar, sportif faaliyetler ve toplumsal olaylarda sizler göz bebegimiz Çevik Kuvvetimiz çesitli görevlerde bulundular. Ve sizin almis oldugunuz egitim, dik durusunuz ve toplumsal olaylarda sergilemis oldugunuz dirayetli durusunuz sayesinde bizler Istanbul’da çok güzel isler basardik” diye konustu.



Emniyet Müdürü Aktas, “Kan bagisina herkesi davet ediyoruz. Tüm personelimiz destekliyor. Biz de tüm vatandaslarimizi kan vermeye davet ediyoruz” seklinde konustu.

Program sonrasinda Istanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktas ve diger sube müdürleri Türk Kizilay’ina kan bagisi gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA