Arastirma Üniversitesi Rektörlerinden Atatürk Üniversitesine Ziyaret

Kurumlararasi iletisimin güçlenmesine ve is birligi kültürünün gelismesine katkida bulunmak üzere Erzurum’a gelen Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Istanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Koyuncu ve Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yildiz ile Yüksekögretim Kurulu (YÖK) Üyesi Prof. Dr. Muammer Yaylali Atatürk Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Ömer Çomakli ile bir araya geldiler.

Arastirma Üniversitesi Rektörlerinden Atatürk Üniversitesine Ziyaret
Misafirlerini Rektörlük makaminda agirlayan Prof. Dr. Çomakli, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek, üniversiteler arasi is birliklerinin ve gelecekte hazirlanacak projelerin istisare edilmesi açisindan bu tarz ziyaretlere önem verdiklerini söyledi.



Üniversiteler arasi kardeslik ve dostluk baginin sorunsuz devam ettigini belirten Rektör Çomakli, birçok proje ve programla bir araya gelindigine vurgu yapti. Atatürk Üniversitesinin Arastirma Üniversitesi etiketi kazanmasiyla birlikte gücüne güç kattigini, bu gücü katma degere dönüstürerek topluma sunma konusunda da çalismalarin devam ettigini aktaran Prof. Dr. Çomakli, ulusal ve uluslararasi basarilara imza atan akademisyenlerin her konuda öncü üniversite olma yolunda büyük emek harcadiklarini ifade etti.

Konuklarina nazik ziyaretleri için tesekkür eden Rektör Çomakli, bilimsel atilimlar ve ülke kalkinmasina fayda için tekrar bir araya geleceklerinin altini çizdi.
Kaynak: İHA